Tehnički kutak > Garaža
Piaggio NRG mc3 by dario007
ditek:
ma pusti štelovanje tog mojsijevog narda, čuvaj snagu za R1400 :)
Corector:
126 kazes, u bokte, cijedis ti to skupa s korom :notworthy:
dacerovs:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Ožujak, 2018, 14:38:35 ---Pa realno, rijetko kad ti treba preko 100-110 (za "50tku"). Vise za stavit fotku na forum. Ono sto je bitno kaj se desava do te brzine :D
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Ima ima, ja i Dario smo na juznoj periferiji Zagreba, nakon Rementinca su samo ravnice, pun gas je zagarantiran, dobrih 10km ravnice i tu te jednostavno tjera da potegnes i da je u fullu hahahha sto se mene tice 😅
CoK:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Ožujak, 2018, 12:38:08 ---Najcesce ce najbolje ic kad je smjesa mrvicu presiromasna. Ako smanjivanjem dizne osjetis negativan efekt, to znaci i da je dizna koju si imao prije te zapravo malo premala (recimo da isprobavas sa diznama ne vecim od 5 brojeva razlike)
Ako ti je na primjer 100 ok, 95 osjetis da je premala, onda bi ti za zdravlje mashine trebala 103-105. Da, mozda pinkicu izmjeris da su performanse losije, ali.....
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
potpis, opce poznato, i uoravo zato ne vjerujem izracunima i proracunima, jer ako sve stavis kako si izracunao i ne postelas karb kako spada nikad neces izvuc pravu snagu iz tog, jel, pojedinog, cilindra
...i samo da se nadovezem, scaka cast na brzini, srce mi je ofahnulo jer je srka izsla 129 najvise prosle godine hihihi
dario007:
Evo nrg je ustelan.
Karb je ostao na 85glavnoj w9 1.zub i 50pilot.Tu mi je najjaci,odlicno vuce na bilo kojem polozaju gasa i nema trokiranja uopce.
Ovako izgleda svjecica nakon punog gasa.Otpadaju komadi,ali sve je skolski smedje.
Rolicama sam se isto poigrao i napravio jos neke setove.
Trenutno je 4.45 i vrti 11800-11900
Izmjerio i temp vode i cilindra i vrti se oko 50-60c
I evo jedan video.Snimio sam dacerovsa dok je probavao energiju.
On je planirao stat u dvoriste,tako da nije imao zalet od zavoja...
Ostaje se jos pozabavit startom.Ovaj produzeni prijenos ga je dosta umrtvio i kuplung dugo proklizava.To cu se jos malo poigrati...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju