dosadan si malo, jel čitaš postove? yamaha vx110 ti ima 110ks i ne vjerujem kak ti je fire napisao da te bude to vuklo gore dolje
ko idijota, tu već treba biti malo jača konjaža a to onda i troši. Ja imam cruiser verziju 130ks, 2010 god, troši na punom kasu ko da trajekt vozim
šalim se, ali bez problema u jednom danu od nekoliko vožnji ubijem 600kn benge. Voznje su mi više manje po 15-20min da se isteram i parkiram ga.
Hoću reći samo da bolje da nađeš nekoga ko ima i platiš mu da se provozaš nego da ulaziš u ovo jer stvarno računice nema nikakve osim
ako si pun ko brod i neznaš kud bi s lovom.
Evo dvije prigodne za ovo vrijeme, ako budeš stvarno složio evo ja sam ti svake godine blizu Zadra i donirat ću jet da probamo.
Di blizu zadra? Ne mogu bas odgonetnut di je slikano.al pretpostavka je na nekom otoku posto je velebit iza. Ugljan ,pasman?
Prva slika je slikana od strane Vira prema Ugljanu a druga je slikana u Sabunikama prema Pagu, birc na plaži je odličan a bome i tete
Inače točno mjesto je Škrapavac, mjesto 5km od Vira. Tko zna bliže birc Batela, 2 ulice dalje.
cipat atmosferskog benzinca? sine, nema tebi pomoci tu
500€ 10ks
Dosta se ovak vozim okolo, čak zapiknem i do benzinske u Zadru nekad da ne nosim karnistere ali dok se vratim već pol potrošim
Imal sam baš ovu godinu jednu anegdotu sa Yamaha FZS SHO 250ks. Vozim se prema Petričanima i kraj mene u suprotnom smjeru zagledam
mrcinu i mahnem rukom da stane. Bok bok, on je inače iz Njemačke ali imaju tu neke apartmane i prvo pitanje mi je samo bilo kolika mu
je maksimalna brzina a on meni na to odgovori nisam nikad potegnuo, ja reko jaooo pa kako
malo stariji gospodin.
Uglavnom, nagovorio sam ga da postartamo do 80 da vidim razliku koliko bolje opali.. Ljudi moji brojali smo do 3 a ja gas opičio već kad je izgovorio 2,
nisam ni krenuo ovaj me ostavio za 3 dužine momentalno a dalje da opće ne govorim, ko da trčim za njim a on na motoru
Sve je to lijepo i krasno, ali ak moj jede 30L na sat puni gas onda se dam kladiti da njemu guta 50-60 sigurno bez problema a i
taj bi ti bil super za to kaj ti hoćeš složiti. Fora je u tome kaj kad se i voziš veliš sam sebi nebudem teral ajmo lagano
ali ona ručica od gasa i prst su jači od tebe i opališ ga dok si rekel keks. Čak cura koja inače ne vozi motore i nije neki fan kad
ga uspravi prema pučini opali puni gas i vozimo se, toliko je zabavno. Samo okretanje i zavoji su isto lagani, samo ga malo treba
skužiti i ide. Na punom gasu se nagneš malo na stranu koju hoćeš krenuti i lagano bez trzaja počneš okretati volan, u dvije godine
evo niti jedan pad nisam imal iako 100 na jetu je ko da vozis 200 na motoru
ustvari jesam pal sam, na mjestu dok se
prijatelj pentral gore.