Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180 midrace stroker - by mala tvornica zla

<< < (4/6) > >>

memphis:
Matica je stisnuta bila 100%. Provjereno je sve bas prije montaze remena da nema lufta, bas zato jer smo toliko sajbica stavljali znaci sve je bilo na mjestu... kompresor koji nam goni radionu je spojen na tunelsku praonu koja radi na pneumatiku sve i isti taj tunel ne radi bez 6 bara pritiska, a kompresor ima kapacitet 1000 litara + jos jedan zasebni spremnik ( mogu goniti zracnu busilicu i zracnu slajfericu bez da tunel ostane bez zraka ). Znaci izbacujem mogucnost kompresora. E sad pistolj koji stiscem sajbu ima tri stupnja uvijek sve matice na radilici stiscem na 1 i nikad do sada mi se nije ni jedna odvidala, ovdje mi vrag nije dao mira i stisnuta je na 2 bila. Tako da nije ni to, a crkla je kad ju je zadnji put probao upaliti na dugme, inace kompresija je takva da je i nogom jedva upalis. Ja budala nisam isao za time da je sada kompresija tolika a  htjeli smo da pali na dugme, da bude komotan... blokade i kilo kljuc za stegnut maticu na variatoru mi ne pada na pamet..

OUC AIR:
ja ti vjerujem al sam ti htio rec neke mane smjernice detalje i sitnice  :)

memphis:
Cijenim... a nista za stelanje sutra cu vidit smjesu, on se danas vozikao okolo ovako sa zabranom da da pun gas najvise je potegnuo 120, nista ne lupa, nista ne pusta pa neka se vozi ovako pa cemo promijeniti.

Tomi_ZG:
Dobro da nije radilicu spojebalo,za 4t ima onaj ojačani ventilvar s uprešanim zupčanikom uljne,treba vidit jel ima i za 2t

SF2 Freak:
mislim da tije to zamor materijala. Ubaci novi i vozi.  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju