Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner 180 midrace stroker - by mala tvornica zla

<< < (3/6) > >>

memphis:
Ventilvar... mislim motor ide samo ga ne mozes paliti na dugme

OUC AIR:
nije ti se pametno tak s tim ventilvarom pikat gdje god i kolko dugo jer ce se sve vise i vise istrosit kroz voznju kolko god se trudio podlagat sajbice i da nabavi si deblje podloske plocice između bolcne i vent. za probni krug igraju ti ulogu start i krajnju a i mozes si bolje ucvrstit

remenicu potrosila ti se mozda zato sto i nije bila max kolko moze zadihtana podloskama a i mozda bas kako kazes zbog kompresije

inace ekipa s takvim setupom baci anlaser u znas gdje ....

memphis:
Stisnuta je bila 100%. 1 sajbica je izmedu bolcne i ventilvara
2 sajbice pa zubi za nozno paljenje, pa 2 sajbice poslje pa vijak... jedino mi ide u glavu zbog kompresije...

OUC AIR:
dobro eto... sta je tu je jedino mi zna ekipa rec da provjerim na kolko mi kompresor bara ispucava zrak jer ako nema dovoljno zraka u  kompresoru moze pneumatika slablje stegnut ovisi s cim si stezo maticu i jos k tome ako je crjevo iz komp u pistolj deblje opet ti moze slablje stegnut ima jos koja caka posto nzn s cim si ju stegnuo ... mislim maticu napiso sam sam ovak da nas jos pokoju imfo.... najbolje je stezat ako radis s pistoljem dok je pun do ibera komp. i namjesten da radi na najace tj nzn najotvorenije kad stisnes gumb od pistolja trazis od kompresora da trzne sto jace kad stezes s njim te finoce ako nemas volje blokirat radilicu a ako imas onda samo udri

robyakarider:
a valjda imaju alata u radioni  :icon_biggrin:
inace nade se za bagatelu blokator ventilvara, pa ga lijepo sa kilokljucem stisnes

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju