Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Speedfight 2 / Matilda 180
Matija97:
Uff,previsoko je ovo definitivno.Predlozio sam ti zadnji amortizer od sra jer je lakse napravit prihvat na rami(samo U komad povaren na ramu) i kraci je od ovog cini mi se.Ili sad uzmi neki amort tipa od runnera koji ima gore ovakav prihvat kao nrg i ostala piaggio kompanija.Btw.vidi prije nego slozis gornji nosac dali ti amortizer ima mjesta oko airboxa,tocnije dali airbox ide na org. nosace i sve.A vilice od roxa sa sf stupom ti imam ja,felgu,celjust i te neke gluposti takoder pa ako te zanima javi se na pm :icon_thumright:
RodrigoBorgia:
Airbox spojen, malo stylinga palo :toothy9:
Ovaj tjedan dolazi peža bočni nogar i ponovo se radi prihvat za amortizer (biti će više u rami).
Što se tiče selena imam viziju sa 2 vxr selena, stay tuned :laughing7:
walkay:
Opa bit ce dobra pila, samo naprijed! :icon_thumright:
speed__100:
Kao prvo :icon_thumright: za projekt. :)
Ja sam nekad prije imao slozeno nesto slično i pežola je bila prava jurilica.Uprade je bio sa 100AC na 180LC.Nosač je bio prepravljen od orginal nosača koji se kačio direketno po principu rama/mašina,bez centralnog selena.Ja sam bio zadovljan tim principom kačenja i nisam imao neke prevelike vibracije niti kakva uvijanja.Sa amortizerom sam imao isti probleme,pa je pao dosjed sa pomakom nazad na ramu i to je sjelo čist ok.Hladnjak sam za početak imao od hexagona koji sam zamjenio orginalnim od sfLC.Evo jedna slikica kakvo je to izgledalo. :toothy11:
alentje:
:o :o opasnoo. Oduvijek htjeo ali nisam mogao naci dobru masinu. Eto sad bi se opet na pezu vratio da ovo radim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju