Ostalo > Razne offtopic teme :)

njuškalo uvodi naplatu auto oglasa - uskoro vjerojatno i moto oglasa

<< < (2/6) > >>

zvonkec92:
poserem im se na oglasnik, uvedu naplatu, ja maknem oglase i odj**** ih a tak će i velika večina drugih ljudi. Skužit će oni brzo da je to pušing teški

petarpan:
jos kad bi kod odobravanja oglasa netko i pogledao malo pa kad vidi na slici da fali pol auta ne pusti u rubriku rabljeni ili kad napisem kajak u trazilicu a on meni apartmane na moru izbaci

balki:
Narod/raja tj svi mi imamo ogromnu moc kada bi se organizirali na nacin da planski bojkotiramo.
Bojkotom bi mogli "pritisnuti" odredjenog trgovca, manifestaciju, uslugu, posluzitelja, gradonacelnika, sudstvo, vladu... tj bas sve.
Potrebno je samo organizirati kriticnu masu, uspostavit komunikaciju objave, odabrat target i tajming.
To je jedini oblik za uspjesnu borbu protiv centara moci i kapitala.
-> npr oni uvedu naplatu, raju se trigne da povuce oglase i lupi bojkot, oni ukinu naplatu uz ispriku i pobopjsanje usluge i drhte dal ce se raja vratiti.
(380kn/god je cjena koja se placa za objavu prodaje stana)

ivano_007:

--- Citat: balki - 06 Prosinac, 2016, 20:53:11 ---Narod/raja tj svi mi imamo ogromnu moc kada bi se organizirali na nacin da planski bojkotiramo.
Bojkotom bi mogli "pritisnuti" odredjenog trgovca, manifestaciju, uslugu, posluzitelja, gradonacelnika, sudstvo, vladu... tj bas sve.
Potrebno je samo organizirati kriticnu masu, uspostavit komunikaciju objave, odabrat target i tajming.
To je jedini oblik za uspjesnu borbu protiv centara moci i kapitala.
-> npr oni uvedu naplatu, raju se trigne da povuce oglase i lupi bojkot, oni ukinu naplatu uz ispriku i pobopjsanje usluge i drhte dal ce se raja vratiti.
(380kn/god je cjena koja se placa za objavu prodaje stana)
--- Kraj citata ---

To će se dogodit nikad. Zašto? Jer koliko se god ljudi žalili, većina Hrvata je zadovoljna uvjetima u kojima žive :frajer:

Tomi_ZG:

--- Citat: balki - 06 Prosinac, 2016, 20:53:11 ---Potrebno je samo organizirati kriticnu masu

--- Kraj citata ---
Fali muda kod nas za takve stvari,sve ide po principu muko moja pređi na drugoga

OT

Meni osobno ne smeta da naplaćuju jer nikaj ne prodajem,a ni neću,mada svejedno ipak malo smećarski od njih

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju