Ostalo > Razne offtopic teme :)
njuškalo uvodi naplatu auto oglasa - uskoro vjerojatno i moto oglasa
Corector:
Ovo njuskalo je u banani, nemres vise ni kilo granja lesit jer odmah salju posebne naknade i trosarine inace hoce drukat.
Zato je dark web majka :headbang:
ivano_007:
--- Citat: Corector - 06 Prosinac, 2016, 21:12:02 ---Zato je dark web majka :headbang:
--- Kraj citata ---
Nemoj reć zvonariću 2x, sad će dark web bit pun gy6 dijelova :laughing7:
KarloDelPontiac:
Jel vam poznata ona izreka: '...navikao se ko magare na batine..."?
Grale:
Ja bas stavio dva auta u zadnjih tjedan dana, reko mi stari jučer da će počet naplaćivat. Vjerojatno mogu očekiva deaktivaciju oglasa... Gamad, a sajt i aplikacija njim puna reklama, koda ih HRT vodi ;D
Vjerojatno ako ćeš htjet romobil prodavat, oni će ga deaktivirat i javit ti da se nalazi u pogrešnoj kategoriji te da se kategorija mora naplaćivat (doživio par puta da su mi neke oglase tak makivali, a teoretski nisu spadali u plativu kategoriju).
Kak je neko reko, onda uvedite feedbackove, a ne da se mene sa prodanih preko 100 oglasa i 8 godina članstva svrstava u istu kategoriju ko brdo novonastalih pošiljatelja cigli.
Ovo sad je izvrsna prilika za mlade IT stručnjake da razviju neku aplikaciju/oglas, koja će popravit nedostatke njuškala, a moći će se financirati iz reklama.
Patr1k747:
Sad cemo svi polagano preci na cackalo.hr . I s time ce se njuskalo ugasiti kroz nekoliko godina . Inace to za naplatu je vec nekoliko godina za nekretnine i strojeve ( traktore i sl. )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju