Ostalo > Razne offtopic teme :)

njuškalo uvodi naplatu auto oglasa - uskoro vjerojatno i moto oglasa

(1/6) > >>

zrakoplovac:
"Pozdrav,

kategorija „Auto moto“ uskoro postaje bogatija za novu podkategoriju „Karambolirani automobili“, u kojoj se mogu oglašavati isključivo razbijeni, automobili s totalnom štetom i oni koji nisu u voznom stanju.

Također, oglašavanje u podkategoriji „Osobni automobili“ unutar kategorije „Auto moto“ od 07. prosinca 2016. godine se naplaćuje.

Po isteku besplatnog oglašavanja, cijene i mogućnosti oglašavanja možeš pogledati OVDJE.

Oglašavanjem osobnog automobila na Njuškalu, prodaješ ga na najvećem tržištu automobila sa gotovo 6 milijuna posjeta mjesečno u „Auto Moto“ kategoriji i više od 500 tisuća potencijalnih kupaca svaki mjesec.

Tvoj oglas dostupan je i na Njuškalo aplikacijama za pametne telefone, koje je do danas preuzelo više od 620 tisuća korisnika, što omogućava brzu, jednostavnu i uspješnu prodaju osobnog automobila.

Ako imaš dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktiraj na e-mail: [email protected] ili na broj telefona 01/6500-953.

Želim ti uspješnu prodaju!

Njuškalo"

priča se o 76kn za 30 dana, ajde da vidimo kak bu prošel taj poslovni potez  :laughing7:

ivano_007:
Lopovi obični, da imaju iti malo poštenja uveli bi feedbackove za prodavače, pa bi bilo manje prevara i svega

NoName_ZG:
Propali dabog, umjesto da uvedu reda u oglasnik, oni uvedu naplate. Sva jeftnija vozila se uopce nece vise isplatit prodavat na njuskalu, al aj barem je forum jos bez naplate, zasad.  :icon_biggrin:

zrakoplovac:
pohlepa... ili sustavno uništavanje njuškala da se mogu probit oglasnici tipa autoscout i sl.  :dontknow: :drunken_smilie:

ivano_007:
Jednom kupio nešto s njuškala i kasnije skužia da mi treba račun, al nisam više mogao nać oglas.

I pitam ja njih jel mi mogu iz baze podataka nać oglas tog i tog datuma, iz te i te županije, te i te cijene s korisnikom približno točnog naziva, da mi ne moraju slat ništa, nek samo pošalju broj mobitela dotičnog korisnika (koji se nalazi unutar tog oglasa).

Kao da ne mogu, da su to povjerljive informacije, nebi da sam ih pitao pin službene kartice. Propali dabogda :confused5:

P.s. za nekretnine već plaćam 250kn godišnje čini mi se, uvest će naplatu na sve ove stvari relativno veće cijene (auto, moto, nautika...)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju