Sad posli nove godine gledam uzet neki maxi skuter, s obzirom da je buđet 10-15t kn jedina opcija je nekakvi Beverly.
Zanima me koja je razlika između karb 200cc (najstarije) i 250cc verzije? Instalacije, prijenos, plastike, cilindar, klip? I koji se pokaza pouzdanijim?
Il pak da gledam neki ie ako uleti?
Uzmi 250ie, košta koju t kn više nego karb verzija al isplati, jer je upaljač (~3l) i pouzdani su.
Ljudi svakaj pišu tipa da karb verzija bolje nabire bla bla, naravno da da kad ima untura zelene rolice koje su lakše od naranđastih na ie modelu, imam doma negdje čak i zapisano gramaže, al ko bi se sjetio svih tih sitnica (uglavnom oko 11 i 13.7g okvirno).
Ove fore da su runneri udobniji ne puši jer otić s beverlijom na more je ok, dok to s runnerom nije ni približno jednako bilo kakvoj udobnosti, pogotovo ne u dvoje.
Tak da ove spike forumskih kafanđija zanemari.
Imam 178 nemam problema s nogama, nit lupanjem koljena u volan.
Da se razumijemo nemoj očekivat da ćeš napravit 500km u danu bez da te guzica zaboli, i da se ne pokočiš.... nećeš sic je loše profiliran i prednji dio stišće "ničiju zemlju"(područje između čmara i jajca),al nećeš se ni na konkurenciji puno bolje navozit,uostalom jahat takve km na skuteru iziskuje ufuranost i kondiciju.
Tak da pikaj to ili nexus 250
Od beverlija 500 beži glavom bez obzira to je najobičniji vibrator, mjesta ispod cica još manje neg 250-tka, sav se piga uvija, kaos od skutera.