Ostalo > Razne offtopic teme :)
Autopraona
Tomi_ZG:
Mislim čudit se da je auto zmazan nakon pranja od 50kn :dontknow:
Kod mene u kvartu ga čak i dosta dobro operu za 70kn,pogotovo ak uzmem u obzir da kad ga dopeljam bude zmazan ko da su se svinje vozile,ja ga sam sebi u tom stanju ne bi prao ni za 100kn da mi netko ponudi
Black pearl je na glasu kak je rečeno,uz to naveo bi i auto partes,tam sam znao ić,sad po novom i dr. kuko nudi pranje,koliko čujem u zagrebu to nitko bolje ne napravi,samo čeka se danima na red i košta 200kn kaj je i povoljno s obzirom na napravljeni posao
petarpan:
a gle, on je stavio cijenu, ne ja.
ak misli da mu se za to neisplati nek digne i sve 5.
al ak ti stavis ponudu, ja ju prihvati, nemres mi onda fusati jer je to premalo para za taj posao
balki:
Ja bio u pondelek u V.holjevca samoposlužnoj tek tolko da sperem debele naslage nakon dvomjesečnog nepranja i dugog puta po cmoljavom vremenu- pritisak na mlaznici im je ko da neki inkontentni deda piša :angry7:
Bio prije cca 2mj na četkama iza te samoposlužne i piše "nježne četke" a oba retrovizora mi preklopile prema napred ko da ih je objesni skuteraš kojem sam prednost oduzo nogom zakuco (Škoda Rapid) :headbang:
...sva sreća da nisam zahtjevan a auto je službeni inače bi im se posro u čarape.
zvonkec92:
zato ja idem kod citija i za 10-15kn operem auto bolje nego ikoja praona, i za jos 10 ga cjelog usisam. Sveskupa potrosim 20min vremena i 20kn a krajnji rezultat bolji i jeftiniji nego u bilo kojoj praoni. Samousluzne praone su 500x bolje i isplativije
Nyzvo:
--- Citat: petarpan - 04 Prosinac, 2016, 23:22:50 ---
A sto se pistolja tice, kod city centra west je dobra, isto i kod OMV-a na staroj samobroskoj, a u zapruđu i sigetu su katastrofa, ali zesca... saugeri vise vuku po crijevu neg na usisu, pistolji nisu nista bolji i nadas se nece na ispiranju pocet bacat sapunicu ili pocet spricat nahero...
ak neko zna jos koji u N.ZG nek napise
--- Kraj citata ---
meni je daleko najbolja samoposluzna u dugavama na sarajevskoj di je nekad bio amadeus...
ovo kod dragovoljca na v. holjevca je teski promasaj...
u zaprudju nisam bio al sam cuo isto da je za k.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju