Ostalo > Razne offtopic teme :)
Autopraona
Simon Phoenix:
Black pearl na Zagrebačkoj kod Petrola i AP Bobo u Markuševcu
Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
Matija97:
--- Citat: zvonkec92 - 23 Studeni, 2016, 20:53:29 ---Pa to ti i velim, ako pričamo o onim praonama di se ubaci 2 kune i pereš auto onda sam ti gore sve reko. Osim ak misliš na neke ljeve praone di se dođe sa kantom i spužvom :/
--- Kraj citata ---
Mislio je na praone di dodes,ostavis auto,decki ga operu,kad je gotov platis i odes :icon_thumright:
ditek:
--- Citat: Simon Phoenix - 23 Studeni, 2016, 22:54:01 ---Black pearl na Zagrebačkoj kod Petrola
Poslano sa mog SM-G361F koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
petarpan:
cuo sam za Black pearl, al nikad iskustva iz prve ruke
Neda mi se placati nesto pa se jos triput vracati reklamirati kao do sada (zaborave mi oprati zadnju sajbu, ili usisati ispod sica...)
petarpan:
evo mali update na ovu temu...
Black pearl nisam bio al su decki na kisnu subotu bili puni do ponedjeljka pa pretpostavljam da su dobri ak je tako.
Ako neko nabasa na autopraonu u Spanskom u garazi neg zaobidje u sirokom luku...komplet pranje 50 kn, auto prljav kao i kad je dovezen, kad sam prigovorio jos mi kaze da je auto bio sav prljav... no shit cisti auto vozim na pranje :violent1:
A sto se pistolja tice, kod city centra west je dobra, isto i kod OMV-a na staroj samobroskoj, a u zapruđu i sigetu su katastrofa, ali zesca... saugeri vise vuku po crijevu neg na usisu, pistolji nisu nista bolji i nadas se nece na ispiranju pocet bacat sapunicu ili pocet spricat nahero...
ak neko zna jos koji u N.ZG nek napise
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju