Ostalo > Razne offtopic teme :)

Autopraona

<< < (4/6) > >>

Corector:
Ona u Zaprudju je tesko sranje, slazem se.

Dojmila me se autopraona na city westu, avto se sjaji vec 3 tjedna.

City east samoposluga pruza dobro iskustvo, malo nize na pevecu takodjer.

Za ostale ne znam.

Btw koji je sampon do jaja za home made pranje? Ja sam jako zadovoljan s Armor All, od lesa napravi kes.

dino73n:
Ja sam probao brdo raznih sampona al arexons shampoo & wax ,self drying formula je za koplje iznad svih ostalih . Sonax s voskom je takodje odlican al je preskup.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

deni-scott:

--- Citat: zvonkec92 - 05 Prosinac, 2016, 10:53:05 ---zato ja idem kod citija i za 10-15kn operem auto bolje nego ikoja praona, i za jos 10 ga cjelog usisam. Sveskupa potrosim 20min vremena i 20kn a krajnji rezultat bolji i jeftiniji nego u bilo kojoj praoni. Samousluzne praone su 500x bolje i isplativije

--- Kraj citata ---
DAAA,pato se podrazumjeva jer sve sto ti radis je nabolje,za komad tvoga lima je dobro i kod kuce ;)

petarpan:
Nyzvo -  gdje je tocno autopraona na sarajevskoj? nikak si ne mogu predociti pa ak moze malo poblize lokacija

Nyzvo:
tocno di je prije bio amadeus
znaci ak ides prema ranzirnom kolodvoru tocno prije prvog zavoja na sarajevskoj....
izmedu hrelicke i draganica

u biti kak se vozis po sarajevskoj nemres fulat....100m prije hotela porin, 20m prije tog prvog desnog zavoja

bio neki dan u zaprudju usput prolazio pa reko bar da sol s auta skinem i nebi si tam tacke otiso oprat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju