Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ditek:
Je na kraju sp getriba isto vracena il sa serijskom 150 ide?
Toni46:
--- Citat: ditek - 07 Ožujak, 2017, 20:03:14 ---Je na kraju sp getriba isto vracena il sa serijskom 150 ide?
--- Kraj citata ---
Serijska
ditek:
U jebate :o znaci vrijedi taj 172 para
kos7:
--- Citat: ditek - 07 Ožujak, 2017, 20:14:16 ---U jebate :o znaci vrijedi taj 172 para
--- Kraj citata ---
kolega si se napalil sad na malojzija hahaha
ljubo stvarno svaka cast na radu :wav:
igor.sb:
--- Citat: ljubo46 - 07 Ožujak, 2017, 17:51:33 ---da role su 19x17 stavljene nove
na ovaj amort ide podizac i to je to
sto se gljive tice probao sam maknut poklopac i nema nikakve razlike osim sto se jos vise dere..
sto se uljne tice nisi pratio dobo temu..imas na pocetku slike gdje sam ugradio vodenu od spa i zupcanik novi, tako da se sve vozi na lezajima..sve isto ko na spu samo sto ja nemam propeler na vodenoj jer mi ne treba :toothy12:
blokove sam dao busit na cnc zbog toga da uljna moze pouzdano raditi evo slike
--- Kraj citata ---
cemu podizac?
nisam rekao da uzmes drugi amort da bi bio vislji, nego zato sto je serijski dosta mekan + vanjski seleni i srka malo ''pliva'' u zavojima
za uljnu sam zaboravio jer nije normalno da se rade takvi zahvati, mislim da si ti prvi kojeg znam i svaka cast na tome :icon_thumright: :)
--- Citat: ditek - 07 Ožujak, 2017, 20:14:16 ---U jebate :o znaci vrijedi taj 172 para
--- Kraj citata ---
zna se da 172 daje i do 30 na sat
ovisi koliko ti cuka laze, serijske srke idl idu 120 il 130,
kod sb replice je punilo do kraja 160, 172+multi+25ica, serijska getriba, serijski spuh, tj od spa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju