Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
igor.sb:
koje si ''metio'' u ser vario 20x17 il 19x17? sad sam vidio da pise gore 19x17 :redface:
btw....jesi probao voziti i nastelat karb bez tog kisnog poklopca na gljivi da to dise kak spada :toothy11:
ako te ne bole novci neka iduca investicija svakako bude drugi amortizer pa makar i onaj obicni yss za dragstera, tvrđi i 1cm duzi da bude aman taman :icon_thumright:
i da de tu uljnu makni, ne zvizdi zupcanik?
andy:
Ajde konačno, sad samo nabirati kilometre :)
ljubo46:
--- Citat: igor.sb - 07 Ožujak, 2017, 17:26:51 ---koje si ''metio'' u ser vario 20x17 il 19x17? sad sam vidio da pise gore 19x17 :redface:
btw....jesi probao voziti i nastelat karb bez tog kisnog poklopca na gljivi da to dise kak spada :toothy11:
ako te ne bole novci neka iduca investicija svakako bude drugi amortizer pa makar i onaj obicni yss za dragstera, tvrđi i 1cm duzi da bude aman taman :icon_thumright:
i da de tu uljnu makni, ne zvizdi zupcanik?
--- Kraj citata ---
da role su 19x17 stavljene nove
na ovaj amort ide podizac i to je to
sto se gljive tice probao sam maknut poklopac i nema nikakve razlike osim sto se jos vise dere..
sto se uljne tice nisi pratio dobo temu..imas na pocetku slike gdje sam ugradio vodenu od spa i zupcanik novi, tako da se sve vozi na lezajima..sve isto ko na spu samo sto ja nemam propeler na vodenoj jer mi ne treba :toothy12:
blokove sam dao busit na cnc zbog toga da uljna moze pouzdano raditi evo slike
[/url
--- Citat: andy - 07 Ožujak, 2017, 17:42:45 ---Ajde konačno, sad samo nabirati kilometre :)
--- Kraj citata ---
e to to frende..moramo na neku voznju za otvorenje sezone ;D
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 07 Ožujak, 2017, 16:46:10 ---Sad jos nabudzi serijski variomat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pusti ga neka zivi u neznanju :laughing7:
Toni46:
Napokon, sad smo spremni za sezonu :headbang: :occasion14:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju