Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (66/79) > >>

ljubo46:

--- Citat: kos7 - 07 Ožujak, 2017, 20:40:59 ---
--- Citat: ditek - 07 Ožujak, 2017, 20:14:16 ---U jebate  :o znaci vrijedi taj 172 para

--- Kraj citata ---

kolega si se napalil sad na malojzija hahaha

ljubo stvarno svaka cast na radu  :wav:

--- Kraj citata ---
hvala kolega  :toothy12: :icon_thumright:

--- Citat: igor.sb - 08 Ožujak, 2017, 00:28:42 ---
--- Citat: ljubo46 - 07 Ožujak, 2017, 17:51:33 ---da role su 19x17 stavljene nove
na ovaj amort ide podizac i to je to
sto se gljive tice probao sam maknut poklopac i nema nikakve razlike osim sto se jos vise dere..
sto se uljne tice nisi pratio dobo temu..imas na pocetku slike gdje sam ugradio vodenu od spa i zupcanik novi, tako da se sve vozi na lezajima..sve isto ko na spu samo sto ja nemam propeler na vodenoj jer mi ne treba  :toothy12:

blokove sam dao busit na cnc zbog toga da uljna moze pouzdano raditi evo slike

--- Kraj citata ---

cemu podizac?
nisam rekao da uzmes drugi amort da bi bio vislji, nego zato sto je serijski dosta mekan + vanjski seleni i srka malo ''pliva'' u zavojima

za uljnu sam zaboravio jer nije normalno da se rade takvi zahvati, mislim da si ti prvi kojeg znam i svaka cast na tome  :icon_thumright: :)

--- Citat: ditek - 07 Ožujak, 2017, 20:14:16 ---U jebate  :o znaci vrijedi taj 172 para

--- Kraj citata ---
zna se da 172 daje i do 30 na sat
ovisi koliko ti cuka laze, serijske srke idl idu 120 il 130,
kod sb replice je punilo do kraja 160, 172+multi+25ica, serijska getriba, serijski spuh, tj od spa

--- Kraj citata ---
moram stavit podizac jer mi je karb pre blizu kadi i bojim se da mi ne udari u nju, dvije osobe se sad ovako trenutno ne mogu povesti na skuteru..

firkefica:
take a note: one person vehicle!
problem solved  ;D

ditek:
Mene jos zivo zanima kak ide 172 na mikuniju 20 u odnosu na spuštenu glavu na 150 :icon_scratch:

Ovo za amortizer je istina, kad se malo zesce pelaš oce proplivat, i u dvoje prek malo vece rupe bas lupi jako.. uskoro kupujem yss

Tomi_ZG:
Puno bolje ide,pitaj Čoka za demonstraciju

ditek:
Ma pretpostavljam da kida u startu al neide u krajnjoj 130gps.. stock serijski variomat bez sajbni i tako znaci mrtva serijala sve osim 172 i sp spuha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju