Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
CoK:
Na mojoj srki ventil iz 2007 originalni i jos drzi...rms je los, od vakum ventila do zarulja, klipova....sve to manje kosta ali nije ni blizu po kvaliteti
ljubo46:
--- Citat: CoK - 17 Veljača, 2017, 19:47:05 ---Na mojoj srki ventil iz 2007 originalni i jos drzi...rms je los, od vakum ventila do zarulja, klipova....sve to manje kosta ali nije ni blizu po kvaliteti
--- Kraj citata ---
ma uzas, dao sam 80kn za taj rms shit, radje sam sad nasao original polovni..tako se nadam da sad nece biti problema ;D
ljubo46:
iii DAAAAAAAA SR-ka napokon kolje i ubiva...stavljen original variomat s novim klizacima i rolicama malossi 12,5gr, te bijeli centralni dugi malossi, karb je nazad stavljen mikuni tm 24 s novim uloskom i iglom tako da vise ne preljeva..to sitno govono sam 200kn platio..nemas sta vidjeti...uglavnom napokon sam pre zadovoljan i srka nabere zacas 150kmh po satu (130kmh po gps)nema nikakvih rupa u ubrzanju i pada okretaja, jos moram krajnju na zaobilaznici izmjeriti, ali to iduci tjedan kad ju registriram..
Mom prijatelju Andyu velikooooo hvala za variomat...moramo nekako racun rijesiti :o ;D
pusa :hello: :headbang:
Corector:
Sad jos nabudzi serijski variomat :icon_biggrin:
ljubo46:
--- Citat: Corector - 07 Ožujak, 2017, 16:46:10 ---Sad jos nabudzi serijski variomat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
pa jesam ima malossi role..one daju 10ks :toothy9: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju