Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (62/79) > >>

ljubo46:
A ravno sam se po tome da...ali znas ne ide to bas uvijek tako... ;D

igor.sb:
zaboravi tu getribu vise, na to se ne vracaj  :toothy12:

nije toliki problem multivar, problem je razvaljen multivar, glupo je rec multivar je smece, smece moze biti isto tako i polini

ljubo da li i kad pocistis bolcnu, ide tesko? kao da je premala tolerancija piksna-bolcna? ako zanemarimo tu prljavstinu koja se skuplja

ljubo46:

--- Citat: igor.sb - 17 Veljača, 2017, 01:03:09 ---zaboravi tu getribu vise, na to se ne vracaj  :toothy12:

nije toliki problem multivar, problem je razvaljen multivar, glupo je rec multivar je smece, smece moze biti isto tako i polini

ljubo da li i kad pocistis bolcnu, ide tesko? kao da je premala tolerancija piksna-bolcna? ako zanemarimo tu prljavstinu koja se skuplja

--- Kraj citata ---
kad ju pocistim ide normalno i ne bi rekao cak da je nesto razvaljeno jer nije velik luft...ali kao da je pixa na jednom mjestu drukcije boje i cini mi se da tu onda zapinje kad se skupi to crno smece.

CoK:
Ide fino i sa serijskim prijenosom (variom), samo se nemoj cudit zvukovima iz prijenosa koje proizvodi, al sa bolcnom neces imat problema ko sa ovim smecem...da su stavili broncu u malojzi kupio bi ga jednom i imao, a ovak ih moras kupit 3 ak se mislis vozit  :toothy11:

ljubo46:

--- Citat: CoK - 17 Veljača, 2017, 19:09:08 ---Ide fino i sa serijskim prijenosom (variom), samo se nemoj cudit zvukovima iz prijenosa koje proizvodi, al sa bolcnom neces imat problema ko sa ovim smecem...da su stavili broncu u malojzi kupio bi ga jednom i imao, a ovak ih moras kupit 3 ak se mislis vozit  :toothy11:

--- Kraj citata ---
evo nisi prvi koji mi hvali original variomat... :icon_thumright:
frend Andy ce mi ga donesti u subotu, narucio sam nove klizace za njega i rolice 19x17 12.5gr
narucio sam i novi komplet za mikunija tako da rijesim curenje tj pustanje na iglici, te sam nabavio i original vakum pumpicu...tako da ce nazad karb 24 posto s njime bolje ide.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju