Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ljubo46:
Uvijek dosjed pocistim smirglom tako finijim ne znam ni ja zasto ali eto tako uvijek i nema problema...cist je ako nista drugo.. ;D
SF2 Freak:
--- Citat: aragonY - 23 Prosinac, 2016, 18:29:22 ---
--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2016, 18:11:33 ---Ovo sa senzorom ne podrzavam. Meni osobno jako lose slozeno , a i kakve koristi od toga kada i onak nemoze se utijecati na to.
--- Kraj citata ---
Kako nema koristi kad ovako možeš biti upozoren na vrijeme i ugasiti motor da se ne pregrije?
--- Kraj citata ---
Pa nema smisla kada se hladenje na AC nemoze pokvariti , tolerancije cilindar-klip vece su nego na LC a i time veca podnosljivost na temperature.
Ditek clan sa foeuma siljio je 150cc SR-ku Zg-Virovitica pun gas bez stajanja. NEki su na more isli autoputom sa 150 Sr-kom do Zadra pun gas usred ljeta... Jednostavno tu kvara nema i senzor je nepotreban. Eventualno radi radoznalosti da se vidi na kolko radi taj cilindar. ali i onda senzor bi trebalo bas zabit u pero cilindra za najbolje ocitanje.
Tomi_ZG:
Ajmo još jednom za one koji ne znaju,ac skuter ak ima naštelan karb,podmazivanje i ne vuče falš se NE može pregrijat da ga teraš pun gas do marsa i nazad jer ima prisilno hlađenje,nije to tomos ili mz koji se hladi isključivo u vožnji
A Ljubo je ovo stavio čisto da ima nekaj fensi na tom sru ;D
robyakarider:
a slucajno da se nesto desi sa smjesom tj karburatorom?
SF2 Freak:
--- Citat: robyakarider - 23 Prosinac, 2016, 21:24:32 ---a slucajno da se nesto desi sa smjesom tj karburatorom?
--- Kraj citata ---
A kaj bi se desilo ? Mali crnac bi ju promijenio ? Svaki fals zrak se osijeti na skuteru , bar pravi znalci ga osijete. Pogotovo ako je tvoji skuter pa valjda znas kako ti se skuter ponasa. Tako da ovo je meni i dalje nepotrebno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju