Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (40/79) > >>

SF2 Freak:
Ovo sa senzorom ne podrzavam. Meni osobno jako lose slozeno , a i kakve koristi od toga kada i onak nemoze se utijecati na to.

ljubo46:

--- Citat: firkefica - 23 Prosinac, 2016, 18:06:31 ---da sam na tvom mjestu zalijao bih ga tekucim metalom... ovak ce ti diht masa dio topline krast

--- Kraj citata ---
ma nece a i tekuci metali slabo provode temp...
iako je s dvije strane senzor naslonjen na stijenku cilindra tako da ce od tud primati toplinu..testirao sam ga i jako je osjetljiv te dobro prenosi temperaturu   :icon_biggrin:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2016, 18:11:33 ---Ovo sa senzorom ne podrzavam. Meni osobno jako lose slozeno , a i kakve koristi od toga kada i onak nemoze se utijecati na to.

--- Kraj citata ---
a jbt po naputku corectora sam slozio a kako bude bude..meni osobno bolje nego nista..
 a bar ga nije problem skinuti kad budem htio.. a svejdeno se tu ne vidi tak da me zaboli kak izgleda heheh
 al da je ruzno jeee  :toothy3:

aragonY:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2016, 18:11:33 ---Ovo sa senzorom ne podrzavam. Meni osobno jako lose slozeno , a i kakve koristi od toga kada i onak nemoze se utijecati na to.

--- Kraj citata ---

Kako nema koristi kad ovako možeš biti upozoren na vrijeme i ugasiti motor da se ne pregrije?

Ali je ružno zmazano ovo moram reći  hahah  :icon_biggrin:
Iii nije bilo manjih žmigavaca?   :toothy12: :toothy12:

ljubo46:

--- Citat: aragonY - 23 Prosinac, 2016, 18:29:22 ---

--- Kraj citata ---

Kako nema koristi kad ovako možeš biti upozoren na vrijeme i ugasiti motor da se ne pregrije?

Ali je ružno zmazano ovo moram reći  hahah  :icon_biggrin:
Iii nije bilo manjih žmigavaca?   :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
Ma ruzno je da...ali ekipa bitna je svrha ;D
Ma ne volim bas pre male zmigce to je opasno...ovi su taman :toothy12:

Corector:
Too Ljubo, zao mi te samo sto moras pol skutera raserafit zbog gluposti.

S diht masom se samo tako zakrpaju gume, ko ne vjeruje taj ce zvati hak.
Ovo s diht masom ti mora biti dobro, pogotovo ak si userafio senzor u vecu povrsinu, sad kakva je estetika to je manje bitno jer ne radis s kalupom. Usput, lako se skida kasnije, dok bi tekuci metal morao stemati.

A koja je svrha senzora pitanje je, posto na vodenjaku sluzi kada nastupi kvar s hladjenjem.
Kasnije uzmes laserski mjerac pa napravis usporedbu da vidis razliku.

Nije mi jasno zasto si koristio smirgl 800 za dosjed lezaja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju