Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
SF2 Freak:
Ovo sa senzorom ne podrzavam. Meni osobno jako lose slozeno , a i kakve koristi od toga kada i onak nemoze se utijecati na to.
ljubo46:
--- Citat: firkefica - 23 Prosinac, 2016, 18:06:31 ---da sam na tvom mjestu zalijao bih ga tekucim metalom... ovak ce ti diht masa dio topline krast
--- Kraj citata ---
ma nece a i tekuci metali slabo provode temp...
iako je s dvije strane senzor naslonjen na stijenku cilindra tako da ce od tud primati toplinu..testirao sam ga i jako je osjetljiv te dobro prenosi temperaturu :icon_biggrin:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2016, 18:11:33 ---Ovo sa senzorom ne podrzavam. Meni osobno jako lose slozeno , a i kakve koristi od toga kada i onak nemoze se utijecati na to.
--- Kraj citata ---
a jbt po naputku corectora sam slozio a kako bude bude..meni osobno bolje nego nista..
a bar ga nije problem skinuti kad budem htio.. a svejdeno se tu ne vidi tak da me zaboli kak izgleda heheh
al da je ruzno jeee :toothy3:
aragonY:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2016, 18:11:33 ---Ovo sa senzorom ne podrzavam. Meni osobno jako lose slozeno , a i kakve koristi od toga kada i onak nemoze se utijecati na to.
--- Kraj citata ---
Kako nema koristi kad ovako možeš biti upozoren na vrijeme i ugasiti motor da se ne pregrije?
Ali je ružno zmazano ovo moram reći hahah :icon_biggrin:
Iii nije bilo manjih žmigavaca? :toothy12: :toothy12:
ljubo46:
--- Citat: aragonY - 23 Prosinac, 2016, 18:29:22 ---
--- Kraj citata ---
Kako nema koristi kad ovako možeš biti upozoren na vrijeme i ugasiti motor da se ne pregrije?
Ali je ružno zmazano ovo moram reći hahah :icon_biggrin:
Iii nije bilo manjih žmigavaca? :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ma ruzno je da...ali ekipa bitna je svrha ;D
Ma ne volim bas pre male zmigce to je opasno...ovi su taman :toothy12:
Corector:
Too Ljubo, zao mi te samo sto moras pol skutera raserafit zbog gluposti.
S diht masom se samo tako zakrpaju gume, ko ne vjeruje taj ce zvati hak.
Ovo s diht masom ti mora biti dobro, pogotovo ak si userafio senzor u vecu povrsinu, sad kakva je estetika to je manje bitno jer ne radis s kalupom. Usput, lako se skida kasnije, dok bi tekuci metal morao stemati.
A koja je svrha senzora pitanje je, posto na vodenjaku sluzi kada nastupi kvar s hladjenjem.
Kasnije uzmes laserski mjerac pa napravis usporedbu da vidis razliku.
Nije mi jasno zasto si koristio smirgl 800 za dosjed lezaja?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju