Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (42/79) > >>

aragonY:
Recimo da je Suhi upravu, ali i dalje je fensi  :icon_biggrin:

robyakarider:

--- Citat: SF2 Freak - 23 Prosinac, 2016, 21:30:34 ---
--- Citat: robyakarider - 23 Prosinac, 2016, 21:24:32 ---a slucajno da se nesto desi sa smjesom tj karburatorom?

--- Kraj citata ---
A kaj bi se desilo ? Mali crnac bi ju promijenio ? Svaki fals zrak se osijeti na skuteru , bar pravi znalci ga osijete. Pogotovo ako je tvoji skuter pa valjda znas  kako ti se skuter ponasa. Tako da ovo je meni i dalje nepotrebno

--- Kraj citata ---

recimo vozis se skroz pun gas i neka prljavstina uleti u diznu ali samo malo da je zastopa, da ne primjetis da se gusi
je da ces prije dobiti na lotu ali eto  :icon_biggrin:

ditek:

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Prosinac, 2016, 21:18:53 ---Ajmo još jednom za one koji ne znaju,ac skuter ak ima naštelan karb,podmazivanje i ne vuče falš se NE može pregrijat da ga teraš pun gas do marsa i nazad jer ima prisilno hlađenje,nije to tomos ili mz koji se hladi isključivo u vožnji

A Ljubo je ovo stavio čisto da ima nekaj fensi na tom sru  ;D

--- Kraj citata ---
to sam ja bas mislio napisat.. nema boga da se ac pregrije..
Al nek se nađe ćuka kul je za vidit :D

ljubo46:
tako je fora je i bas me zanima kako ce raditi.. :toothy12:
a gle pusti ti semering vec imas fals zrak naravno da ces skuziti odma da nesto nije uredu  :toothy3:

Patr1k747:

--- Citat: ditek - 23 Prosinac, 2016, 22:58:22 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Prosinac, 2016, 21:18:53 ---Ajmo još jednom za one koji ne znaju,ac skuter ak ima naštelan karb,podmazivanje i ne vuče falš se NE može pregrijat da ga teraš pun gas do marsa i nazad jer ima prisilno hlađenje,nije to tomos ili mz koji se hladi isključivo u vožnji

A Ljubo je ovo stavio čisto da ima nekaj fensi na tom sru  ;D

--- Kraj citata ---
to sam ja bas mislio napisat.. nema boga da se ac pregrije..
Al nek se nađe ćuka kul je za vidit :D

--- Kraj citata ---

stvarno ? meni se serijski AC (s blokadama , 100% serijala ) znao ugasiti sam od sebe nakon duze voznje preko 45 . I kada se ohladio nastavio sam dalje .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju