Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 172cc by ljubo46
ditek:
Kod mene nije bio problem otvaranje polutki s dugim bijelim nego opcenito mi bolje ide sa serijskim.. bolje drzi okretaje. Bijeli s mjesta vise zavrti al onda padne.. al to su sitnice nije neka strasna razlika ako vec imas bjeli ostavi :)
ljubo46:
--- Citat: ditek - 20 Prosinac, 2016, 18:05:04 ---Kod mene nije bio problem otvaranje polutki s dugim bijelim nego opcenito mi bolje ide sa serijskim.. bolje drzi okretaje. Bijeli s mjesta vise zavrti al onda padne.. al to su sitnice nije neka strasna razlika ako vec imas bjeli ostavi :)
--- Kraj citata ---
bolje okretaje drzi :) jel onda originalni tvrdi od bijelog dugog malossi? na koliko grama rolica ga vozis?
ditek:
U pocetku je bijeli tvrđi a poslje serijski.. bjeli je z banani bas zato sto je tako dug.. sad na serijskom centralnom i variomatu 11.8.. a bilo je kombinacija svakakvih i sa multivarom.. na mutivaru sam 13.5 vozio i bilo je idealno
Corector:
Po ovoj zimi ti nije mjerodavno.
Cekaj dok dodje ljeto, pa kad se sve zgrije kak spada.
ljubo46:
--- Citat: ditek - 20 Prosinac, 2016, 19:24:20 ---U pocetku je bijeli tvrđi a poslje serijski.. bjeli je z banani bas zato sto je tako dug.. sad na serijskom centralnom i variomatu 11.8.. a bilo je kombinacija svakakvih i sa multivarom.. na mutivaru sam 13.5 vozio i bilo je idealno
--- Kraj citata ---
Cek na seriskom ili na multivaru 11.8gr sad vozis?
--- Citat: Corector - 20 Prosinac, 2016, 19:37:27 ---Po ovoj zimi ti nije mjerodavno.
Cekaj dok dodje ljeto, pa kad se sve zgrije kak spada.
--- Kraj citata ---
Ma znam ali bar od prilike...sad je multivar i 13.5gr s bijelim centralnim...bas me zanima sta bi se dogodilo s seriskim centralnim...
i jos jedna zanimljivost imat cu ugraden mjerac temperature analogni..senzor ide izmedu pera cilindra i znati cu na kojoj temp radi taj vazdusar :headbang: vise info sa slikama kad budem ugradivao :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju