Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (32/79) > >>

Matija97:
Vadio si sve lezajeve ili samo od kotaca?I kolko su te ispali svi lezajevi i semerinzi?

andy:
Nisi imao mira ;D

Ajde sad je sve ko picina dlaka :)

ljubo46:

--- Citat: Matija97 - 19 Prosinac, 2016, 22:24:03 ---Vadio si sve lezajeve ili samo od kotaca?I kolko su te ispali svi lezajevi i semerinzi?

--- Kraj citata ---
lezaj kotaca i ovaj u poklopcu, te semering i seger oko 46kn me ispalo...ove druge nisam dirao  ;D

--- Citat: andy - 19 Prosinac, 2016, 22:29:37 ---Nisi imao mira ;D

Ajde sad je sve ko picina dlaka :)

--- Kraj citata ---
da bas to, nisam imao mira
 sumnnjivo mi to bilo i imao sam pravo..sad je to druga prica frende  ;D

CoK:
Lajk za vazdusara! Nadi drugi zubcanik vodene/uljne pumpe, ako je gore onaj sa slike, ubiven je i bilo bi steta da se pi*darija desi. Ti si prvi koji je slozio vazdusara sa vodenom pumpom  :notworthy:

...i slusajte igora, igor je covjek koji govori iz iskustva prije svega, iako, taj dugi centralni feder, koji je spominjao, ga je ostavio iza sebe na moto susretu u Slavonskom Brodu! Hug!

Stay tunjo

ljubo46:

--- Citat: CoK - 20 Prosinac, 2016, 14:24:54 ---Lajk za vazdusara! Nadi drugi zubcanik vodene/uljne pumpe, ako je gore onaj sa slike, ubiven je i bilo bi steta da se pi*darija desi. Ti si prvi koji je slozio vazdusara sa vodenom pumpom  :notworthy:

...i slusajte igora, igor je covjek koji govori iz iskustva prije svega, iako, taj dugi centralni feder, koji je spominjao, ga je ostavio iza sebe na moto susretu u Slavonskom Brodu! Hug!

Stay tunjo

--- Kraj citata ---
Da novi je zupcanik stavljen ali nisam ga poslikao..  :toothy11:
jednostavno mi se ne da svaku sitnicu stavljat pa prode onda bez dokaza hehe ali kazem novi je stavljen...
Bijeli centralni mi sasvim ok radi...probao sam polutku rukom stisnuti tj rasirit i remen ide do kraja dolje tako da ne vidim problem..neki kazu kao da ne da pokutki da se rasiri do kraja...ali kazem isprobao sam i nije tako. ;D

Inace hvala ti na lajku ;D :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju