Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 172cc by ljubo46

<< < (34/79) > >>

CoK:

--- Citat: ljubo46 - 20 Prosinac, 2016, 19:48:58 ---
--- Citat: ditek - 20 Prosinac, 2016, 19:24:20 ---U pocetku je bijeli tvrđi a poslje serijski.. bjeli je z banani bas zato sto je tako dug.. sad na serijskom centralnom i variomatu 11.8.. a bilo je kombinacija svakakvih i sa multivarom.. na mutivaru sam 13.5 vozio i bilo je idealno

--- Kraj citata ---
Cek na seriskom ili na multivaru 11.8gr sad vozis?

--- Citat: Corector - 20 Prosinac, 2016, 19:37:27 ---Po ovoj zimi ti nije mjerodavno.

Cekaj dok dodje ljeto, pa kad se sve zgrije kak spada.

--- Kraj citata ---
Ma znam ali bar od prilike...sad je multivar i 13.5gr s bijelim centralnim...bas me zanima sta bi se dogodilo s seriskim centralnim...

i jos jedna zanimljivost imat cu ugraden mjerac temperature analogni..senzor ide izmedu pera cilindra i znati cu na kojoj temp radi taj vazdusar :headbang: vise info sa slikama kad budem ugradivao  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
neces  ;D

Neno je pokusavao, na kraju je dao poglodat dio glave da stavi senzor unutar nje jer nije ocitavlo kko spada, cak ni onaj senzor sta ide pod svjecku. Ne sjecam se vise tocno, al mislim da ces znat jedino na kojoj temp je zrak koji puse oko tog cilindra

ditek:
Sad je 11.8 i serijski. Multivar mi se nije dojmio nesto osim zivljeg starta

firkefica:

--- Citat: ditek - 20 Prosinac, 2016, 21:48:25 ---Sad je 11.8 i serijski. Multivar mi se nije dojmio nesto osim zivljeg starta

--- Kraj citata ---
mislim da je kulic svog 172 na serijskom centralnom vozio na 12.5 grama, s multicem i sp getribom

ljubo46:

--- Citat: CoK - 20 Prosinac, 2016, 20:52:42 ---
--- Citat: ljubo46 - 20 Prosinac, 2016, 19:48:58 ---
--- Citat: ditek - 20 Prosinac, 2016, 19:24:20 ---U pocetku je bijeli tvrđi a poslje serijski.. bjeli je z banani bas zato sto je tako dug.. sad na serijskom centralnom i variomatu 11.8.. a bilo je kombinacija svakakvih i sa multivarom.. na mutivaru sam 13.5 vozio i bilo je idealno

--- Kraj citata ---
Cek na seriskom ili na multivaru 11.8gr sad vozis?

--- Citat: Corector - 20 Prosinac, 2016, 19:37:27 ---Po ovoj zimi ti nije mjerodavno.

Cekaj dok dodje ljeto, pa kad se sve zgrije kak spada.

--- Kraj citata ---
Ma znam ali bar od prilike...sad je multivar i 13.5gr s bijelim centralnim...bas me zanima sta bi se dogodilo s seriskim centralnim...

i jos jedna zanimljivost imat cu ugraden mjerac temperature analogni..senzor ide izmedu pera cilindra i znati cu na kojoj temp radi taj vazdusar :headbang: vise info sa slikama kad budem ugradivao  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
neces  ;D

Neno je pokusavao, na kraju je dao poglodat dio glave da stavi senzor unutar nje jer nije ocitavlo kko spada, cak ni onaj senzor sta ide pod svjecku. Ne sjecam se vise tocno, al mislim da ces znat jedino na kojoj temp je zrak koji puse oko tog cilindra

--- Kraj citata ---
e i ja sam pomno isplanirao pa cu vidjeti..senzor ide kroz pera a najosjetljiviji dio senzora ce biti zalemljen na pero tako da ne bi trebao puno lagati..ako i bude koji stupanj mislim da nije problem  ;D

--- Citat: firkefica - 21 Prosinac, 2016, 01:30:20 ---
--- Citat: ditek - 20 Prosinac, 2016, 21:48:25 ---Sad je 11.8 i serijski. Multivar mi se nije dojmio nesto osim zivljeg starta

--- Kraj citata ---
mislim da je kulic svog 172 na serijskom centralnom vozio na 12.5 grama, s multicem i sp getribom

--- Kraj citata ---
ma da ok hvala ti, probat cu jer moj je portan i voli malo vece okretaje  :icon_thumright:

ditek:
Kolko se sjecam i on je probavo s dugim bijelim i na kraju stavio novi serijski

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju