Ostalo > ATV & Quad

Buggy df150 gy6 mašina??

<< < (4/7) > >>

zvonkec92:
da, bobinu probaj prvu zamjenit. to ti je najlakse.. nego reci mi jesi uspio fazni zamjenit i jel bilo komplicirano?

istipa622:

--- Citat: robyakarider - 28 Studeni, 2016, 19:21:51 ---pa kad se ugasi vidi ako ima iskre
lako moguce da je bobina
ili namotaji/pickup

--- Kraj citata ---

palo mi je i to na pamet ali nisam se još stigao toliko se pozabaviti time ali budem uskoro

--- Citat: zvonkec92 - 28 Studeni, 2016, 19:46:43 ---da, bobinu probaj prvu zamjenit. to ti je najlakse.. nego reci mi jesi uspio fazni zamjenit i jel bilo komplicirano?

--- Kraj citata ---
šta se tiče lanca išlo je bez problema, kupio sam alat za rastavljanje laca kako si mi i rekao i sve je bilo gotovo za 10-ak min
inace kupio sam ovaj alat, stigao mi je kroz nekih 15-ak dana
http://www.ebay.com/itm/131992150689?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

istipa622:
danas sam se malo vozao, autić je stao nakon nekih 10 min  vožnje, prvo je malo izgubio na snagi (ne puno ali zamjetno) i ugasio se.
odmah sam skinuo lulicu i prikopčao drugu svjećicu da vidim jel ima iskru i ima iskru.
od kuda sad krenuti?
da li svejedno da probam sa novom bobinom, malo mi je glupo bacit lovu ako nije ona u pitanju  :icon_scratch:

btw pronašao sam jednu temu, simptomi su slični samo šta meni puno češće krepava i naravno na kraju teme kvar nije otklonjen  :laughing7:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,72576.40.html

zvonkec92:
ja sam imo nekaj slicno na bivsoj batini, nije bilo do struje vec do goriva. Vakum ventil bio sjeban i kroz njega benzin iso na kapaljku, kad bi pojeo sve iz karba ugasio bi se. Saceko minutu da se napuni i opet pali vozi. Mene struja nikad ni na jednom kinezu nije zezala.

istipa622:

--- Citat: zvonkec92 - 30 Studeni, 2016, 22:31:52 ---ja sam imo nekaj slicno na bivsoj batini, nije bilo do struje vec do goriva. Vakum ventil bio sjeban i kroz njega benzin iso na kapaljku, kad bi pojeo sve iz karba ugasio bi se. Saceko minutu da se napuni i opet pali vozi. Mene struja nikad ni na jednom kinezu nije zezala.

--- Kraj citata ---
Ima logike može biti da je do toga jer to bi objasnilo trokiranje netom prije nego šta crkne, provjerit ću i to  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju