Ostalo > ATV & Quad
Buggy df150 gy6 mašina??
KarloDelPontiac:
Prvi broj ti je duzina remena, 743, a drugi je sirina remena, 20. Ima i treci broj koji ne vidis na tom remenu, a to je broj 30 koji govori o bocnom kutu remena, dijelu remena koji nalijeze na remenice, varijator i polutke kvacila...
Kada bi stavio 843, to ne bo ni radilo, tj.bilo bi slicno kao da pokusavas staviti gumu od 15" na felgu od 14".. Vjerujem da bi padao sa polutki kvacila..
istipa622:
--- Citat: KarloDelPontiac - 04 Studeni, 2016, 23:32:54 ---Prvi broj ti je duzina remena, 743, a drugi je sirina remena, 20. Ima i treci broj koji ne vidis na tom remenu, a to je broj 30 koji govori o bocnom kutu remena, dijelu remena koji nalijeze na remenice, varijator i polutke kvacila...
Kada bi stavio 843, to ne bo ni radilo, tj.bilo bi slicno kao da pokusavas staviti gumu od 15" na felgu od 14".. Vjerujem da bi padao sa polutki kvacila..
--- Kraj citata ---
tnx na objasnjenju... :icon_thumright:
zvonkec92:
Tocno to, nista drugo osim 743 nemoj ni pokusavat, uzmi novi i miran si. Po mogucnosti Powerlink marku jer je najkvalitetniji od svih.
istipa622:
evo mene da se javim malo....autić je složen, stavio sam novo kvačilo, rolice remen, fazni lanac i španer.
sad ide puno bolje nego prije jer je sve bilo stvarno dotrajalo :frajer:
e sad mi se događa drugi problem, nakon 10-ak min vožnje crkne, nekada tome prethodi lagano trokiranje ali nije pravilo.
onda ga moram ostavit minutu dvije da se malo "ohladi" ili šta već i opet upali i vozi ali 5 min....i tako sve kraće i kraće.
kupio sam novu svjećicu ali nema razlike.
sad mi to nije jasno, prije je vozio skroz normalno a sad ga pak očito nešto oko struje zeza :sad3:
jel bi moglo biti do bobine ili šta jel pada nekome nešto na pamet? :dontknow:
robyakarider:
pa kad se ugasi vidi ako ima iskre
lako moguce da je bobina
ili namotaji/pickup
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju