Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Sportcity 350ie - komentari

<< < (10/13) > >>

Corector:
Uuu, vidi se kako ga nosi :D

dario007:
Bome otkida to fino, lijepo da si uploudao video da se deca vesele. :happy6:

Jbt ja kad sam imao onog nrg midracea nikad na nikog naletit u gradu da probam.(zamisli pogled kad se tako ispalis sa sepetom na maloj tablici)Probao sam sa Nexusom 300 kojeg sam ganjacio po Ljubljanskoj,imao je 200m prednosti i dostigao ga do krajnje.
I probao sam onda na meetu s tobom nekoliko puta,bio si na gusto brzi,pol duzine-duzinu do 100km/h,poslije na visim brzinama nemam sanse,a i krajnja mi je kaskala sa samo 130gps-a
Vidim i po videu da je oko 9.5s do 100,tak sam i ja mjerio.

Sto se tice ovog vrludanja na visoj brzini i nemirnosti i ja to na BB-u imam,to se desilo otkad je veca masina stavljena iza,drugi dijelovi ovjesa nisu dirani i medjuosovinski razmak je isti.
Prije sa 50cc se na 130km/h vozio kao da ides 50km/h...koji je uzrok nemam pojma!

balki:
Meni je sada medjuosovinski porasto za cca 4~5 cm i to bi ga trebalo drzati jos bolje po pravcu:-/ Selene sam ukrutio kolko je pristojno a teflon il lagere ne mislim metat jer bi mi blombe otpadale na leru. Normalno da ga zelim i imam namjeru sloziti sigurnim za voznju (bez trlasanja) do krajnje (prek 150 gps-a bi trebalo bit ovak s vizirom), ali me stvarno veseli voznja i gustanje u zivahnosti do 120 :headbang:

Corector:
Masina vise vrluda zbog povecane mase, a koncept nosaca na 50tki je jadan i za originalnu masinu. Evo recimo Kymco 125 kojeg imqm, ima nosac masine kaou minarellija, i ta krmaca od masine je bolje ukrucena nego piaggio 50.

noky007:
To se zove projekt  :icon_thumright:

Balki ak buš imal vremena vidim da si u điru vg/zg  potez mogli bi kavu popit, razmišljam ubacit taj agregat na beverlija 250, da mi malo objasniš na licu mjesta kaj si sve delal.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju