Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Sportcity 350ie - komentari

<< < (9/13) > >>

Corector:
Sjetim se ovog projekta dost cesto, pogotovo kad prodje 350 masina.

balki:
Aj dogovorit cemo neku cugu sljedeci tjedan pa da probas;-)
Sad imam opremu za snimku napraviti- samo se moram sjetiti (poklapam se usima i posipam pepelom)

balki:
Eto sklepo ovo nabrzaka cisto da rjesim dug;-)
Nist posebno- voznja na posel i s posla. Nije bas bilo drugih skuterasa osim dvatri dvotockasa pa nema neke akcije al se vidi kosmotska nadmoc;-)
Na jednom djelu sam ga smirio na 100gps i na njegovoj cuki je to 110. 130 pokaze kod 140gps.
Prije slaganja vilice je divljo iznad 130 a sad je ok do 140. Previsok je zadnji kraj za 3cm pa kad stignem posvasati nosace amortizera da ga "poravnam" cu stavit i snimku sa krajnjom :headbang:
(Sportcity je gradski skut pa serijski ima vilicu okomitiju za 1° od npr Xmax, Bmw X400 i Bev 350 pa ga ebe tockaranje prednjeg kraja. I rama nije dosta ukrucena (niska podnica pa je jedna cijev koja se grana u Y) i jos s previsokim zadnjim krajem se dodatno shebe kut vilice pa otuda krene trlasanje...)

dacerovs:
Ide ko propuh, ne sta. Mislim da master 500 nema sta trazit uz tebe!

Sent from my iPhone using Tapatalk

balki:
Ostavljam Bev 500 do stotke dalje nisam probo. Od standardnog Beva 350 i Bmw X400 sam brzi s mjesta i u medjuubrganju. Vecina velkih motora zazuji kad startamo, pa dok skuze, pa brzina nize, pa razvrtavanje da si spase obraz...;-))
To je to kaj sam bas probao.

Gore sam reverznu gresku natipkao. 130GPSa je 140 po cuki. Znaci laze 10 na vecim brzinama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju