Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Sportcity 350ie - komentari
dacerovs:
--- Citat: noky007 - 24 Srpanj, 2019, 08:50:30 ---To se zove projekt :icon_thumright:
Balki ak buš imal vremena vidim da si u điru vg/zg potez mogli bi kavu popit, razmišljam ubacit taj agregat na beverlija 250, da mi malo objasniš na licu mjesta kaj si sve delal.
--- Kraj citata ---
Nis ne diraj, eventualno stavi 300ie manje zajebancije, a sad kolko bolje ide od 250 je pitanje. Ta 350ie masina se nije nes pokazala al ide ko blesava.
Ne znam kolko Balki ima kilometara sa 350 masinom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Jbg 350 je novi koncept, trebali bi odradit apdejt.
Ispada da je 250, 300 jos najpouzdanija masina, makar i njoj hoce flisnut brtva glave. Kad dolazis iz 2T svijeta, rekao bi da su to nepoderivi strojevi, ali slozili su ih mudro .
balki:
Masinu sam kupio sa tvorničkom gumom koja je bila pri kraju pa mogu samo pretpostavit da je mašina prije mene i karambola odradila 10~15kkm. ja sam napravio oko 5kkm i sve radi "ko vurica".
- Sipam u mašinu i getribu isto ulje- znači ne pridržavam se manuala koji za getribu preporučuje gušće ulje i time vjerujem da ću izbjeć spaljivanje lamela kvačila.
- Sve šelne na sustavu rashladne tekućine su poštene inox "na šaraf"
- Stavljen je zadnji softver za tu izvedbu mašine
- Ulje i filter planiram mjenjati praktički u pol predviđena intervala pa mi mašina ima i na tome biti zahvalna
- Stavljen Polini vario
Sa navedene prve 3 stavke sam rješio "dječje bolesti" i osigurao kvačilu dobre životne uvjete.
Što se tiče Quasar mašina 250ie i 300ie (22 konja odoka) pokazale su se vrlo pouzdane i izdržljive (ljudi rade preko 100kkm uz ne pretjerano revno održavanje) ali među njima nema neke bitne razlike u snazi. 300ie je zeeericu brža.
Upgrade na 350ie mašinu (33 konja odoka) je po snazi "nebo i zemlja" naspram prije i svako odvrtanje gasa mi još uvijek izaziva osmjeh- ko to more platit' :headbang:
balki:
--- Citat: noky007 - 24 Srpanj, 2019, 08:50:30 ---To se zove projekt :icon_thumright:
Balki ak buš imal vremena vidim da si u điru vg/zg potez mogli bi kavu popit, razmišljam ubacit taj agregat na beverlija 250, da mi malo objasniš na licu mjesta kaj si sve delal.
--- Kraj citata ---
Tu ti je pojašnjeno sve bitno što se mora napraviti za swap sa 250ie na 350ie:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,106492.0.html
Šibni mi br mob i odokativnu lokaciju na PM pa te nazovem kad sam usput
challenbeen:
Kako stojimo sa projektom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju