Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Sportcity 350ie - komentari

<< < (6/13) > >>

stipe:
proslo godinu dana

ajmo, daj nekakav update  :)

balki:
Kak vrijeme juri;-)
Nedavno odradio tehnicki i osiguranje. Zadnjih par dana se sogor navazao s njim kuca-poso. Od montaze zadnja guma polako pusta pa cu ju morat dat premontirati. Sto se ostalog tice stanje redovno.
Za video me smara to sto kilometarsat laze u + pa nebi bilo fer stavit snimku na kojoj zgleda ko da je purejet. Ideja je bila naljepit neki mob u kadar da se vidi gps brzina pa to nikako odradit... :joj_da:

dario007:
Ja sam imao prilike vidjeti skuter u zivo(na proslom meetu) i jebeni je sleeper,gore je cak i kofer.
Ide bas jako,bio sam uporan s energijom,ali nisam uspio skinut balkia,pola duzine-duzinu me skidao na solidumu.

Pa snimi sat,nema veze...utvrdis koliko pokazuje na 60-80-100gps-a,pa se moze po vremenima usporediti.

Ja sam rekorder po pokazivanju vrijednosti na satu.Moj nrg ispise 170km/h,a pri tome ide 130gps-a :happy6:

Jesi probao sa nekim drugim skuterima kako stojis?Nexus 500,bev500 i slicni?

balki:
Tak sam i htio- da ide i da izgleda pitomo uz naravno serijski auspuh.
Stavit cu oznaku na sat na realnih 100kmh pa ce tak bit lakse pratit vidjeno;-)

aragonY:
Sve je to super al mi jos uvijek cekamo slike skutera haha
Meni je taj sportcity oduvijek bio zanimljiv, nit previse upadljiv a nit dosadan i preobican. Iako nisam neki poznavaoc firtakta kemije mi uvijek privuku paznju jer cijenim trud i interes za eksperimentisanjem  :) mogao si bar napisati koje je boje.  ;D ajde reci da je bijeli i biti ce prelijep   ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju