Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Sportcity 350ie - komentari
209:
Definitivno fora upgrejd na sportcityu. Dobro je to sto je sve na knap nabijeno pa izgleda kompaktno.
Sto se tice ubrzanja iz prve ruke ti mogu reci da Nexus 500 sa Multivarom, kevlarom i malossi zvonom naspram beverlija 350 sa multivarom i kevlarom iz nule ide tako da beverli ode napred do 80 za jedno dve duzine skutera, do 100 se poravnaju i poslje 100 Nexus ode sve do 170 gdje beverli ostane iza 5 duzina i vise.
Frendu sam stavio taj multivar na beverlija i kevlar i probavali masu puta dok sam jos imao Nexusa 500 i ovo gore napisano je bilo apsolutno svaki puta iz nule. Iz voznje sa 60-70 stvar ide na ruku Nexusu rekao bih skoro pa momentalno gdje zbog kubika i momenta krene odmah naprijed.
Beverli je imao 3 tisuce km a Nexus 20 tkm. Oba mehanicki tip top.
Eto to ti je neka referenca. Sto se tice serijskih 500 agregata ( Beverly/Nexus ) evidentno je da ti opce nemaju sta parirat.
Nadam se da cemo se koji puta pojuriti negdje u gradu kada bude bolje vrijeme ako se sretnemo. Trubi ako te ne skuzim :)
balki:
Thx za informaciju iz prve ruke :icon_thumright:
Napokon dolaze ljepsi dani pa ce sad na red nove gume, mali servis i cesce voznje :headbang:
Vidimo se
stipe:
Kako se ponasa na velikim brzinama?
Gume si upisao? Jel bilo problema? Hoce li te zexati na tehnickom zbog makine?
Stavljaj slije sto prije!
I ne bi skodio nekakav video...
balki:
Pri normalnoj i brzoj voznji i ganjanju zavoja se ponasa super, tj lezanje i kocenje je odlicno ali je malo lelujav kod vece brzine po pravcu. Utezi su malo pomogli ali je problem u vjetru u prsa tj aerodinamici. Mislim da ce ga vizir dodatno smiriti. Gume upisane i nije bilo problema.
Vjecita mi guzva pa nikako da odradim mjerenja i video ali i to ce doci na red uskoro valjda;-)
Corector:
Kakvo osvjezenje s velikim projektom :sign201:
Lijep popis sitnica i velik pomak do vjerujem velikog zadovoljstva. Sad si me opet podigao iz mrtvih glede interesa za ovu kombinaciju.
Evo da se fokusiram na par tocki:
2. Meni nisu htjeli upisat gume na vise lokacija, na kraju stupio u kontakt s odgovornom osobom u Cvh i veli covjek da on stoji iza potpisa i da ne dolazi u obzir takvo sto na motociklima. Daj sibni na pm gdje si to ovjerio :icon_biggrin:
3. To mi je poznato kod Bremba, odzracis ih u roku keks, izbije par mjehurica i rucica je kamen. :headbang:
6. Lajkam, to treba odmah staviti :icon_biggrin:
7. Pa to puse za vrat serijskom Masteru :toothy9:
11. Lajkam
12. Brutala, plivajuci ovjes moze uskratiti mnogo gusta :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju