Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Sportcity 350ie - komentari
CoK:
Imao ga priliku probat, jako dobro poteze. Prednost SC 250 su 2 diska na prednjem kotacu inace bi ovo cudo bilo problem zaustaviti. Zabijes gore 350, imas vise snage, vece servisne intervale, kvacilo u ulju...it's a win win :icon_thumright:
balki:
I tvoj zec bome skace :headbang:
Prednje kocnice stvarno dobro rade ali jos nisam uspio zanju kocnicu dobit "u tvrdo". Probao sam sve nacine odzracivanja ukljucujuci i dizanje i naginjanje celjusti al bezuspjesno.
Jos mi preostaje odvest ga u omiljeni ovlasteni servis i platit odzracivanje sa skepsom u uspjeh;-)
Kako je pumpica savrseno radila sa originalnim celjustima izgleda da joj ipak fali kapaciteta pa cu mozda morat kupit originalnu od novog Beva 300/350.
Masina sama ima puno bolje kocenje na abgasu od prosle iz dva razloga- samim time sto je veca i sto je na zadnjoj remenici prorez "trokutasto" prosiren pa je na gasu kao linearna a na abgasu dize masinu u okretaje.
Jos uvjek mi je regulator pritiska onaj prenastelani na 3.5 Bara sto je nepotrebno i samo mi muci pumpu pa sam i dalje u potrazi za standardnim regulatorom (2.5 Bara).
CoK:
--- Citat: balki - 30 Prosinac, 2016, 08:34:13 ---I tvoj zec bome skace :headbang:
Prednje kocnice stvarno dobro rade ali jos nisam uspio zanju kocnicu dobit "u tvrdo". Probao sam sve nacine odzracivanja ukljucujuci i dizanje i naginjanje celjusti al bezuspjesno.
Jos mi preostaje odvest ga u omiljeni ovlasteni servis i platit odzracivanje sa skepsom u uspjeh;-)
Kako je pumpica savrseno radila sa originalnim celjustima izgleda da joj ipak fali kapaciteta pa cu mozda morat kupit originalnu od novog Beva 300/350.
Masina sama ima puno bolje kocenje na abgasu od prosle iz dva razloga- samim time sto je veca i sto je na zadnjoj remenici prorez "trokutasto" prosiren pa je na gasu kao linearna a na abgasu dize masinu u okretaje.
Jos uvjek mi je regulator pritiska onaj prenastelani na 3.5 Bara sto je nepotrebno i samo mi muci pumpu pa sam i dalje u potrazi za standardnim regulatorom (2.5 Bara).
--- Kraj citata ---
daj mi sliku na whatsapp posalji tog regulatora, pa potrazim to u org pia izdanju direkt from ovlasteni servis. A za kocnicu takoder :icon_thumright:
stipe:
i daj nekakav video
balki:
Posto kilometarsat nije bas mjerodavan video ce morat bit sa drugim mobitelom zaljepljenim pik trakom da se vidi gps speed na snimci ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju