a evo kad te vec nitko ne dozivljava ili nezna pa da dobis info prve ruke od bivseg vlasnika stojadina
lezaj ti je koyo 6205 c4 52x25x15
semering masine idu original jer svi drugi popucaju unutar par mjeseci
93102-22464
93101-20169
uzmi set od athene P400485400031 jer su u setu jeftiniji a athena pakira orginalne semeringe
lezaj klipa imas samo pod original sifrom jer je lezaj po mjeri
93310-21403
kaj se tice performansi masine
odmah baci fergazer i ustelaj masinu na 19 fergazer s serijskim airboxom
rezonantan auspuh bilokoji jer serijski se hoce postopati pa dusi masinu i pregrijava ju
a od prenosa biraj, ja sam imao malossi variomat i polutku i motor se preporodio al to je vec pitanje samog budeta koji mislis investirati jer ima i 300kn variomata za njega koji su svi bolji od serijskog i daju puno
Ajde da upišem detalje koje će retko ko naći jer retko ko je slagao sto kubika minarellija kolko vidim. Samo da kažem da nisam pronašao C4 ali sam stavio Koyo C3, nadam se da će biti dovoljan, simernzi su bili jako dobri i suhi (motor ima 13 hiljada km), a s obzirom da ih je jako teško naći sam ih oprezno skinuo i vratio iste nazad, lageri radilice su prilikom skidanja ostali u bloku, ali svejedno sam simeringe uspeo izvaditi prije nego sam skidao lagere, a dodatno me čini bezbednim šta sa obje strane ima osigurače simeringa, dok 50ka ih ima samo sa strane namotaja..... ono što sam primetio da ovaj agregat ima jako kvalitetno rešeno mnogo stvari koje su zaboravljene na pedeset kubika..... na primer hlađenje variomatika, pravi zatvoreni kuglični lager na zupčaniku anlasera, kvačilo anlasera je veoma snažno i oni valjci unutra su 3 puta deblji, naravno da ima jači anlaser koji ima puno bolje rešene kontakte i izolaciju kontakata, uljna pumpa radi na isti princip ali ima dodatno štelanje sa dodatnom sajlom koja ide sa gas ručice, opruga/amortizer su tvrđi i mogu se komotno dve oveće osobe voziti bez da motor sjedne o pod (200+ kg nosivosti), primetio sam da je opruga 1mm deblja i amortizer je širi, ventilator je dosta veći što je logično, isto kao i variator, remenice, kvačilo i zvonce, variator čak ima rebra za hlađenje pa ovi valjčići 15x12 izgledaju smešno unutra
Varijator ima simeringe s obje strane i prostor za mast gdje bolcna klizi. Primarna osovina je do pola dužine tokarena na manji fi, a to nisam uspeo skontati zbog čega. Stražnji doboš je dosta velik, pakne duge i široke i koči jako što me iznenadilo, ali klasika kod doboša, nema doziranja. Kad krene kočit, on koči
Jedan detalj na mašini mi je bio fora, originalno su stavili gumu koja je izrezana tačno ispod fergazera i preko usisa tako da se obezbedi od smeća i prašine. Ručni čok je prednost te godine, fergazer je po meni malo premali, 16ica, stavit ću 17.5, imam jednog viška. Sve je sklopljeno, do najmanjeg detalja oprano u benzinu, liznuo sam prije montaže izduv na cilindru prvenstveno da ga počistim od čađe, i malo da se ispolira, pa ćemo da kresnemo idući vikend da vidimo koliko to stvarno taj aerox 100 loše ide kako svi kažu. Fabrički auspuh je bio na skuteru ali vidim da je varen kod katalizatora i kod prigušivača pa moguće da će biti OK.