Eeeeeee da je meni neko ovako (kao ja tebi) znao objasnit šta je killswitch prije par godina, nebi izgubio 2 dana. Al jbmu, sad sam bar upamtio za cijeli život njegovu funkciju.
Meni je bio problem u đeku koji se spaja na CDI, tj. bio je slab kontakt između đeka s instalacije i utora na CDI-u. Al slab kontakt samo killswitcha, pa malo radi, malo ne radi, IZLUDIA bia dok nisam skužia
Hahaha smiješno je kako nekad sitnica zna toliko zakomplicirati stvar.
Ja danas spojio sve ali sada ga ne mogu dobiti da upali. Upali ali na kratko, sekunda dvije i crkne, a radio normalno prije nego sam izgubio iskru tačno ću osijediti s ovim motorom.
I ja sam osjedio sa chinarellijem.
Nakurblao sam ga se dva dana, grčio mi se misic od silnog kurblanja.
Iskru ima, frgic opran, svjecica nova novcata, a govance nece upaliti.
Javi se na dvije tri sekunde i to je to.
Reko sta sada, doslo mi da ga zapalim.
Reko ajd budem probao nasarafit novu svjecicu da vidim, možda ipak daje znakove života.
Kad vidi cuda, upali na zub.
Međutim, njegov serijala 16mm frgic, ne znam koji je, na netu pise da je Mikuni, je katastrofa.
Jedan dan motoric radi fenomenalno, drugi dan se ujutro nakurblas ko idiot da upali takoder i tijekom dana, bio hladan bio topal, uredno je zajebavao.
A da ne pricam kako ubija svjecice, smjesa ok, boja svjecice kako treba, svjeicice ne drze 200km i to cim si se vozio malo duze na punom gasu.
Hvala bogu, Minarelli je sada nasarafljen umjesto tog zla.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk