Stavi bolcnu od serijskog variomata pa ce biti bolje.
Ne znam jel itko probao pobrusiti multivar u donjem dijelu da to malo bolje cukne u startu, e onda bi ga mogli nazvati malossi šustilvar
Morat ćemo u strugara da to probamo
Inače na piaggiu se nema kaj podlagat prijenos šajbicama,stavljat dulje bolcne i sl. pi*darije dok god je gore serijski remen jer samo napraviš sranje,pa pia mašina sama po sebi sa 134 polutkama,multićem i rezo spuhom ide odlično koliko se to može za jednu 50ku reć,ne treba se brinut ko na drugim skuterima kak remen stoji ni u variomatu ni u polutkama jer to tak treba bit i točka
A kaj se tiče pločica odriješite kesu i dajte 120kn za serijske zadnje pa vam neće škripit,uz to traju 30 hiljada
Da slazem se donekle,a sta je kad stavis multivar?
Mislim ja imam multi,staru podlosku ispred remenice uljne koja je 0.5 kraca od malossieve i sajbicu 0.5mm i nekako mi je malo kilav start,mislim dobar je ali....!
Na kuplungu su malossi crni federi,imam nekako osjecaj da bi trebao stavit zute!?
A kad stavim jos plus staru bolcnu koja je cca 0.25mm duza osjeti se bolji start i bas je kako treba biti,onda su crni federi taman!?
Ne znam,al onda vama par nekaj ne štima sa skuterima,ja vozim već skoro 30 hiljada tt-a na serijali,uvijek crni federi(jedno vrijeme bijeli al su mi se pokazali pretvrdi),ljubičasti centralni,serijski remen i multivar sa njegovom bolcnom,nikad al baš nikad problema sa startom,može Corector i dosta njih potvrdit kak ide krampavi runner,kad sam imao mhr replika spuh isto sam imao dobar start sa crnima,kad sam imao dr evo otkidao je iz nule,mene nekakvi problemi tu nisu mučili
Btw jesi ti jutros prije 8 proletio kod city easta po slavonskoj?
Bio neki nrg turpija ko ovaj tvoj sa avatara
Krivo sam rekao,imam bijele,a ne crne,kao da bi trebao stavit zute!
Sinoc sam stavio ipak novi multi sa kracom njegovom bolcnom i razlika nebo i zemlja od delanca
Motor ubija u bilo kojem rezimu rada i ide u okretaje cim stisnem gas,samo sam ostavio podlosku 0.5mm,malko mi je slabiji start,ali ostalo 10+,tako ce i ostat sada jer mi se neda vise kemijat!
Jesam,isao sam na posao oko 7:50
Trebao si trubit da popijemo neku kavu ili nesto kratko