Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

<< < (19/43) > >>

dacerovs:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Prosinac, 2016, 15:44:12 ---Kakvo kompletno štelanje karba zbog prelaska s extre na rr-a,skoro pa jednako jaki spuhovi,rr je mrvicu jači i ne isplati se stavljat osim ak je doslovno džabe,konkretno poboljšanje bi osjetio s onima kaj sam naveo

I ja sam da se sve fino složi i uštela al neki stvarno pišu bajke,još će ljudi stvarno povjerovat da treba preštelat karb na nasipima i udolinama

--- Kraj citata ---
Mislio sam da je RR jaci spuh pa bi onda trebalo stelat.
Ako kazes da su skoro jednako jaki onda necu nis dirat.
Corector...kad sam ja kupovao spuh nije bilo yasunia ni za ljek, sada ima, cak mislim da ga Zvonaric prodaje.
Zasad cu vozis na Giannelliju, sljedece samo Yasuni moze.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

Tomi_ZG:
Kupi od Zvonkeca,nitko drugi ga za te pare neće prodat,a svoj utopiš bez problema dalje

zvonkec92:
daj slike tog RRa, ak kaj valja mogli bi neku trampu dogovorit.. ili dodi sutra do mene evo ti moj dopler i yasuni pa testiraj po dubravi da ne kupujes đabe.

dacerovs:
Evo i mene nakon dugo vremena.
Svasta se radilo na motoricu.
Prvo sam se i ja rjesio jednog zla, pukla prirubnica.

Odma userafljena nova i rjesen problem sa satom, sada na 100gps skoro da dode do nule.

Ofarbana felga, dekl i 3 plastike u akril crnu sa zlatnim zrncima

Jos fale zlatni serafi, to ce uskoro.

Stavljena guma nova guma

Pa kako je motor slagan za regu, zezala me moja el.blokada, posjetio Dajteha i rjesio problem, blokada radi tip top.
Desna je od Daria007 za NRG .

Onda sam se malo poigrao LED-icama

Pogledao sam i stanje klipa.

Nisam popratio slikama ali stavljena ne lulica 21mm i 82 dizna.
Sada sa ovom gumom idem na 9700okretaja 100gps.
Vecinom sam na 9450 okretaja sto je 95gps-96gps i to je po ovom cajgeru kad dode na slovo K od km/h, tek kada zalegnem, onda ganjam stotku.
Ali zato  imam idealnu putnu brzinu na 8600okretaja i 88gps, motor se tu niti ne cuje.
Evo jedan video kako ide, ovdje sam isao 97gps, krenuo sam malim gasom da se vidi da lijepo ide i ne trokira.

I evo ga za kraj, sa registracijom

u steku mi jos stoji malossi remen, naraku sajbice i piaggio novi kuplung sa startom na 5500

Dax:
Ma pila i pol nema sta,ovo je zmaj!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju