Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta
zvonkec92:
Meni je odlican vario. Za ovaj S3R sam negdje cito da nije bas nekaj posebno, treba ga uzet pa probat.
Tomi_ZG:
Ja ne bi to kupovao da ne bi ispao skupi ćorak,a pošto luna već ima drugi vario bolje te novce potrošit na malo jači spuh tipa,r,replika,reverse/rekord,bit će veći dobitak nego s bilo kakvim drugim variomatom
dacerovs:
Ovako, na Doppleru remen upada do kraja, time ima bolji start, a ujedno dize remen do kraja. Ja mislim da tu mora bit dobitaka, a sad koliko drasticno mogu dobit boljim spuhom to je pitanje.
Imam u arhivi Leovince RR pa mogu i njega probat, ali onda mi slijedi kompletno stelovanje karba i sve ostalo.
Trenutno je motoric odlicno pogoden s ovim postavkama.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Tomi_ZG:
Kakvo kompletno štelanje karba zbog prelaska s extre na rr-a,skoro pa jednako jaki spuhovi,rr je mrvicu jači i ne isplati se stavljat osim ak je doslovno džabe,konkretno poboljšanje bi osjetio s onima kaj sam naveo
I ja sam da se sve fino složi i uštela al neki stvarno pišu bajke,još će ljudi stvarno povjerovat da treba preštelat karb na nasipima i udolinama
Corector:
Ako vec ide dobro sa basic dijelovima ,stavi mu jos jace :toothy10:
YasunČe R bi bilo zanimljivo, bolje da si uzeo polovnog nego giannellija koji je sada polovan nakon par dana srece, al dobro to je moje misljenje :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju