Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta
dacerovs:
Uplatnicu od 1000kn u roku tri dana i jos jedan papir mi je plavac uzeo nakon izmjerene brzine na valjcima jer sam ja reko da motor neide nikakvih smjesih 109 nego 62 po cuki :D, na sto su se plavci nasmijali, a kad su izmjerili samo su gledali na taj sat i supak je drzao minutu isti gas, ovi ostali u nevjerici i poceli komentirat da nije valjda ovaj do mene sa autom isao tolko hahah, kao na 200metara me snimio, da ne mogu vjerovat, onda je jedan virio oko motora, cak mi je rucni cok diro jazavac da kao nije to kakva blokada, uzeli mi pola sata, nisam znao kud bi od muke.
Samo su ponavljali, decko izaci cemo ti u susret da ostavis motor u Zvonimirovoj kod tehnickog ili da guram motor.
Da nije bilo tog bozjeg kombija sa multanovom na krovu, ovi me nebi slusali ni malo, mogo bi se samo plakat pred njima.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
RunnerSukosan:
Ako ti je izmjerio 48kmh ne vidim razlog da platis kaznu, pisi zalbu
Tomi_ZG:
Izvršili su represiju nad tobom i uspjelo im je,trebao si im nakon mjerenja na valjcima reć nemate me razloga kaznit jer valjci su rekli svoje,pokraj mene je bio auto i to ste njega uslikali - kraj priče i rasprave
Sad odma piši žalbu,proći će ti na sudu
IgorSb:
Ma supci su..ima dobrih al ima i kenjatora. Tak je meni lik davno rekao da ostvim auto ja ostavio krenio pjeske oni osli a ja po auto i fino kuc
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
dacerovs:
Decki, krivo ste shvatili, uzeli su si natrag jedan papir slican ovom zapisniku o brzini i uplatnicu od kazne nakon valjaka, ovaj koji je na slici mi je ostao, tak da nista ne trebam platit.
Inace bi bilo 1000kn za brzinu, dva kaznena boda i vjerojatno jos 1000 za neispravan motor i naravno oduzimanje tablica.
Blazena el.blokada :D
Jos kaj je najgore nisam je testirao od registracije, ali radila je tip top.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju