Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta
dacerovs:
Kad sam budala, vec su mi krenuli tablice skidat, kad eto njihovog kombija kaj ima valjke unutra, izmjere 48, uplatnicu mi nisu dali al mi je papir ostao
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
dacerovs:
Ja sam se odma zalio, da je to nemoguce, oni se radili gluhi i sreca bozja da je taj kombi dosao jer bi tablice otisle.
Jos je problem kaj je bila nedjelja, ni jedan tehnicki ne radi, tako da sam imao jebene srece, inace bay bay tablice, motor ostavi u Zvonimirovoj i drugi dan dodi na tehnicki.
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Corector:
Dugujes litru i vodu :laughing7: Prije budes spusio kaznu s velikom tablicom nego malom, barem imas nekakve sanse jer tvoj skuter ipak ide 48kmh :frajer:
I samo oTpušteno, jer s nečim drugim bi ebo ježa i jedino bi te spasilo bekstvo
Tomi_ZG:
A treba malo pripazit,mada onda kad se najmanje nadaš pajcek izleti,a na ovoj lokaciji im baš i nemaš di zgibat,mene su par puta vidjeli u prekršaju i taman se sprema da me zaustavi al ja bi im zadnji čas zbrisao doslovno ispred nosa jer su bile dobre lokacije,rinzoli,puteljci,stupići,samo su me mogli blijedo gledat,sva sreća pa su većina ljenjivci pa čekaju drugu žrtvu
Dax:
--- Citat: robyakarider - 10 Svibanj, 2017, 06:14:52 ---isto ti je potpisao ili ne, to je samo da si preuzeo kaznu
--- Kraj citata ---
Nije bas isto,kad potpises onda si priznao i slazes sa sa time sta su oni napisali i zbog cega su te kaznili
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju