Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

<< < (31/43) > >>

Corector:

--- Citat: ---
--- Citat: dacerovs - 20 Travanj, 2017, 16:41:33 ---A sto se frgica tice, ne kuzim sta hoces rec o stelanju i nekim metodama. Postelan je  ko i svaki drugi.

--- Kraj citata ---

E to te ja pitam  :notworthy: Ma dobio sam dojam da se danas karburator stela bolje nego ikada prije :laughing7:

Ne mora zaljepiti, imas jos par opcija tipa pucanje karike ili iglicastog, rijetki su oni koji se provuku. Kako objasniti pucanje karike iz cista mira nakon 10tkm, a sve novo slozeno? Ili raspadanje iglicastog na 8tkm.
Uglavnom ja bih volio da to potraje ali nece jer skoro nikome nije.
--- Kraj citata ---

zvonkec92:
ma oće, daniel ima S6 igličasti koji i ja imam i sa kojim sam poljepio 4 kita i 2 seriale svakog po nekoliko puta u sveskupa 12 000km i još uvjek isti vozi. Ako je držalo meni držat će njemu pogotovo bez ljepljenja. Nije to pijađodrek kojem se svako skidanje cilindra mjenja igličasti  :toothy12:

dacerovs:

--- Citat: Corector - 20 Travanj, 2017, 18:51:52 ---
--- Citat: ---
--- Citat: dacerovs - 20 Travanj, 2017, 16:41:33 ---A sto se frgica tice, ne kuzim sta hoces rec o stelanju i nekim metodama. Postelan je  ko i svaki drugi.

--- Kraj citata ---

E to te ja pitam  :notworthy: Ma dobio sam dojam da se danas karburator stela bolje nego ikada prije :laughing7:

Ne mora zaljepiti, imas jos par opcija tipa pucanje karike ili iglicastog, rijetki su oni koji se provuku. Kako objasniti pucanje karike iz cista mira nakon 10tkm, a sve novo slozeno? Ili raspadanje iglicastog na 8tkm.
Uglavnom ja bih volio da to potraje ali nece jer skoro nikome nije.

--- Kraj citata ---
a gle, stavio sam najbolji iglicasti koji sam mogo stavit stage 6 high extra wide silver.
Kolko znam Zvonkec je vozio taj isti iglicasti na 4-5 termogrupa i sada jos  vrti serijalu.
Ne znam kaj bi reko, sve je to kakve si srece, moze krepat sutra ili za 15soma km.
Al opet gledam da necu vrtit preko 10 soma okretaja i da tu isto ima nesto.
Ak odjebe, onda napadam sa Pinasco T-force kitom

--- Kraj citata ---

Corector:
E to mi je nepojmljivo s ljepljenem, ja nisam nikad bio te srece da ga skrpam i ozivim. Samo jos recite da ovo vozi:
0.3bara kompersija

4.8bara kompresija

Radje ubaci u stek neku BB masku, jedini AC kojeg ne mozes unistiti - ako je slozen kako spada. Ja ubio brasno u 8000km relativno kratkog druzenja, dok se nisam izgustao.A bome i drugi se bezbrizno voze.

zvonkec92:
tu samo nove karike i vozio bi ako je cilindar oke, sličan je bio klip od mog bivšeg dreva i vozio je kolke kilometre i na kraju ga takvog prodo dalje i dečko se još vozio ohoho sa tim. nije baš po PSu al je silom vozilo :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju