Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna Speedjet R 50 by Minarelli Beta

<< < (30/43) > >>

dario007:
Danijele,jesi isprobao Lunu? :skuteras1: :rofll:

dacerovs:
Ceka se ljepo vrijeme, na ovu buru vani ne idem motorom da mi je zadnje na svijetu

Tomi_ZG:
Nejdi motorom odi skuterom  ;D

Živo me zanima krajnja,samo da nebi lepio

Corector:
Zalepeće :toothy12: A dobro tebi ce preci 3500km bez beda posto si podesio karb po najnovijim do sad nevidjenim metodama podesavanja karba.

Bas me zanima sto kaze karburator na novi spuh, a jos vise razlika u performansama, mora jace susat, a i mora razvrtiti jos malo vise termo grupu.

dacerovs:

--- Citat: Corector - 20 Travanj, 2017, 15:51:41 ---Zalepeće :toothy12: A dobro tebi ce preci 3500km bez beda posto si podesio karb po najnovijim do sad nevidjenim metodama podesavanja karba.

Bas me zanima sto kaze karburator na novi spuh, a jos vise razlika u performansama, mora jace susat, a i mora razvrtiti jos malo vise termo grupu.

--- Kraj citata ---
Pero, zasto bi ljepio ako je smjesa prva liga na svim odklonima, malo objasni to.
Sad cu isto pregledat smjesu sa yasunijem, ako trazi vise goriva, dobite ce ga, tak da ne znam, po meni mora klapat to sve barem 10 soma km.
A sto se frgica tice, ne kuzim sta hoces rec o stelanju i nekim metodama. Postelan je  ko i svaki drugi.

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju