Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sve se moze , samo atest ti je jako skupi , prakticki neisplativo
Hmm iskreno nisam vise ni sam pametan hehe.. jedino da je izvest nesto na svoju ruku sad nez nisam nigdje uspio nac jel se treba dorađivat nosač za minareli ili se može jednostavno samo kupit minareli agregat i namotirat bez da se pravi nosač? Jel bi vrlo rado napravio neku brutalu od projekta. Jel nisam ni znao da je ta bezvezarija od 2003 sa morini karb i hlađenjem i da nema na pretek djelova za nju ili kak9 god vec pod sto se to smatra morini neznam ni ja.
Razmisljo sam stavljat malossi mhr replicu ili stage 6 r/t sad ako je tko imo kakvih iskustava ko sa mojom masinom bilo bi dobro da baci koji prijdelog i kakve mogu performanse izvuc iz morinia sa 70cc i i ostale gluposti sto da pakiram na njega jel bi opet htio nešto bjesno da imam i da je gušt za vozat.. jel tmn sad ubrzo sarafanje posto je sve manje dobrog vremen i obavezno sava mc29 a i narucio sam sad usput sticker bomb da ga donekle uteram u red pa stizu neke fotke.. i dali je to suludo pakirat na morini sto ja hoču?
ne kuzim kaj se zalis, ide morini jako fino dok se napravi tuning
Gledaj uzet karb 19,yasuni r,airsal kit (e sad imas m racing koji isporucuje 12hp i to je midrace ako se ne varam i airsal sport 70),aftermarket variomat,druge oprugice na kvacilo i druga centralna,karbon usisne.