I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Nema bas veze ler gas s tim ako je namjesten na nekih 1500-1800okr
Nebi ti skodilo to ocistit malo Prirubnica je za zamjenu ,a svjecica nije ideala.. Dignu iglu za zub il 2 pa vidi.Koji ti je ovo otvor i nakon koliko m?
Ajde vidi na full gasu,jer ako je ovo kreni stani,na full gasu ce biti jos bljeđa,sto znaci da ces morat ne za 2broja vecu diznu nego i mozda vise ili probaj samo iglu dici za zub
Cek ......cek maloTo je boja svjecice dok ti je prirubnica bila popucana ili dok si stavio novu??Jer ako je to prije onda nista ne diraj nego promjeni prirubnicu pa onda vidi na full gasuJer vukao je fals zrak pa je zato svjecica svjetlija!Mislim da ce biti sve ok kad promjenis prirubnicu
Zamijeni tu prirubnicu, ne budi lud. Ja sam imao i manje pukotine pa je vukao.. Onda provjeravaj svjecicu pa ce sve doc na svoje
Tebi treba duga prirubnica, odnesi svoju da mozes usporediti.. Ima duga i kratka verzija
Citat: Dax - 23 Ožujak, 2017, 19:46:55Cek ......cek maloTo je boja svjecice dok ti je prirubnica bila popucana ili dok si stavio novu??Jer ako je to prije onda nista ne diraj nego promjeni prirubnicu pa onda vidi na full gasuJer vukao je fals zrak pa je zato svjecica svjetlija!Mislim da ce biti sve ok kad promjenis prirubnicuMa nisam jos prirubnicu ni kupio,to je trenutno sa njom ,nego zanima me ova potrosnja goriva znaci presao sam oko 55km od kad sam nalio do cepa i vec je pola rezervoara potrosio wtf
Citat: Gilera_50 - 23 Ožujak, 2017, 20:06:11Citat: Dax - 23 Ožujak, 2017, 19:46:55Cek ......cek maloTo je boja svjecice dok ti je prirubnica bila popucana ili dok si stavio novu??Jer ako je to prije onda nista ne diraj nego promjeni prirubnicu pa onda vidi na full gasuJer vukao je fals zrak pa je zato svjecica svjetlija!Mislim da ce biti sve ok kad promjenis prirubnicuMa nisam jos prirubnicu ni kupio,to je trenutno sa njom ,nego zanima me ova potrosnja goriva znaci presao sam oko 55km od kad sam nalio do cepa i vec je pola rezervoara potrosio wtfZato ti i je svjecica takva,vuce fals zrak na prirubnici,imas viska zraka u smjesi
Jel to gorivo po karbu, curi tu na tom sastavu od coka ili si ti poprskao slucajno?