Tehnički kutak > Garaža
Piaggio ZIP SP 2
Shokre.:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 15 Rujan, 2016, 23:57:12 ---Lijepo samo 85kmh? pa to nejde nikam :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
i ja velim :)
sto se tiče karburatora zaboravio sam napisati do kraja.. karb je dellorto 17.5 PHVA ED verzija za AC.. bez priključaka za grijanje frge. dizna je sada 65, bez limića na frgi , A7 igla na sredini i klipic 40. mozda bi iglu jos trebalo spustiti za jedan zub. to trebam probati sad koji dan.
Tomislav_32:
repić drapi mu kit gore :headbang: pa nisi baba da se vozis tak sporo :toothy9:
Shokre.:
--- Citat: Tomislav_32 - 16 Rujan, 2016, 07:15:56 ---repić drapi mu kit gore :headbang: pa nisi baba da se vozis tak sporo :toothy9:
--- Kraj citata ---
moj setup je ko i tvoj u potpisu : ALLE STANDARD ;D
Tomi_ZG:
Nije ti ta A7 igla malo prebogata?
Ja da to imam na runneru trošio bi preko 6 valjda ;D
Shokre.:
--- Citat: Tomi_ZG - 16 Rujan, 2016, 09:57:05 ---Nije ti ta A7 igla malo prebogata?
Ja da to imam na runneru trošio bi preko 6 valjda ;D
--- Kraj citata ---
Moguće da je..čak mi se i čini da dosta troši..sad sam natočio punoga i napisao na račun kilometre pa cemo vidjet.
imao sam u originalu na AC... A22 (klipic 30) koju sam skinuo jer ju nisam mogao naštelat sa malim airboxom nikako i onda mi je bolje radio sa A7... e onda sam u međuvremenu frendu dao tu A22 i klipić 30 jer je biser izgubio negdje i klipić i iglu i origurač i sad nemam drugu nego ovu A7 i 40 klipić tako i da hoću nemam nekog izbora orim ako nema tu neko igli viška pa da probam :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju