Tehnički kutak > Garaža
Piaggio ZIP SP 2
ditek:
Jako lijepo :icon_thumright: morat cu i ja jednog dana nabavit ovu prednju sp plastiku, brutala je..
U vezi getribe - duza je puno od dugog lc bloka, cak i na tom malom 10" kotacu. provjereno jer sam imao skoro isti setup na runneru i sad na zipu. razlika u krajnjoj je nekih 5kmh (runner 112, zip 117 gps)
Tomi_ZG:
Pia serijala mora i može radit sa A22
Ti si iz sesveta jel?(mislim da smo se ono jednom čuli za amortizer od runnera), blizu su ti s.kuter d.ijelovi u brestju pa idi vidi jel ima na stanju,ak nema može naručit
Shokre.:
--- Citat: ditek - 16 Rujan, 2016, 10:11:07 ---Jako lijepo :icon_thumright: morat cu i ja jednog dana nabavit ovu prednju sp plastiku, brutala je..
U vezi getribe - duza je puno od dugog lc bloka, cak i na tom malom 10" kotacu. provjereno jer sam imao skoro isti setup na runneru i sad na zipu. razlika u krajnjoj je nekih 5kmh (runner 112, zip 117 gps)
--- Kraj citata ---
runner ti ima omjer 13:1 a zip 10.5:1 to je skoro 25% duza getriba od zipa..ili ako hoces u omjerima.. runner ima 13/46 primar i 13/48 sekundar sto kad pomnozis i podjelis ispada 13:1, a zip ima 14/46 i 15/48 i to je 10.5 kod AC verzije.
ponovno cu objasnit.. omjer 13:1 i 10:1 označavaju omjer okretaja kvačila u odnosu na 1 okretaj kotača
@Tomi... jesam da.. culi smo se bili.. ma znam di je Ivan doma, uzimao sam ja od njega vec dosta toga... vidjet cu sad kako ce se ponasat s ovom pa lako uzmem ;)
inače evo jedan dobar link vezano za getribe ako nekoga zanima i zna engleski ;)
http://www.pedparts.co.uk/blog/piaggio-gilera-gear-up-kit-ratio-calculations
ditek:
Mozda i ja probam stavit kraci lc primar na zimu da vidim kako ce se s njim ponasat, valjda bu jos malo življi ;D
Tomi_ZG:
Metni metni kraći,nek ju hiće na pleća još jače :toothy12: :laughing11:
Daj ti predstavi ziponju u novoj temi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju