Tehnički kutak > Garaža
Piaggio ZIP SP 2
Tomi_ZG:
Dobro izgleda,hoće kakav tuning ili bar rezo spuh sjest?
Shokre.:
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Rujan, 2016, 20:45:00 ---Dobro izgleda,hoće kakav tuning ili bar rezo spuh sjest?
--- Kraj citata ---
Ne...jako sam zadovoljan kako ide a i neda mi se slusat vise dernjavu.. da mi je nac neki da ide ko npr zx al da se cuje ko ovaj ili ko recimo gianneli go.. uzeo bi ga.. sad cu dobit wild liona na probu pa me bas zanima razlika naspram ovoga.. Mozda preko zime eventualno serijski cilindar malo otvorim i to je to.. s obzirom da je grana na ovom spuhu otvorenija puno nego orginal piaggio sc 22 recimo ili sc 46... Lijevo na slici je grana od sc 02.. moze se i sad kupit nova npr .. mislim da je malo preko 100 kn na ebayu.. upisi u google piaggio offen krummer !
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Tomi_ZG:
Stavit neki gus 70 i go/wild lion,to bi bilo odlično,a nije upadljivo
Baš je vrag taj zip,osobno mi ne paše za vozit,al je lagan i ide,nedavno probao jednog s alu jednom karikom i midrace spuhom,ide bolje nego vxr,al to mi je ono za ubit se ;D
Shokre.:
--- Citat: Tomi_ZG - 15 Rujan, 2016, 22:06:09 ---Stavit neki gus 70 i go/wild lion,to bi bilo odlično,a nije upadljivo
Baš je vrag taj zip,osobno mi ne paše za vozit,al je lagan i ide,nedavno probao jednog s alu jednom karikom i midrace spuhom,ide bolje nego vxr,al to mi je ono za ubit se ;D
--- Kraj citata ---
Vidit cemo.. Duga je zima 😀 Al nakon 3 god kaj sam vozio klasu 70 obecao sam sam sebi da ce sljedeci zip bit serijala haha
A ide fino da.. Kad ima 80 i koju kilu... Jos sam ja stavio gore uske gume ko za sp1 3.5 x 10 cola a on inace ima napred 100/80-10 a iza 120/70-10
nrgmc2-tuning:
Lijepo samo 85kmh? pa to nejde nikam :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju