Tehnički kutak > Garaža
Sp180 by MarinM
MarinM:
A sta kad sam takav da zelim uvijek nesto za cime ce se ljudi okretati ;D i naravno da je totalno drukcije od drugih :headbang:
lixtronic:
Nikad te nisam upoznao uživo Al motorici su ti uvijek bili za pohvalu složeni, od narančastog roxa kojeg si u srednjoj vozio pa sad do runnera Al za onog civica se toplo nadam da imaš neki "ljepši" plan, sve ja to kužim kramica ovo ono i taj đir Al opet bilo bi ga fora vidit u nekoj zanimljivoj kombinaciji boja i felgi... sori na offu, svaka čast za motor super izgleda ;)
P.s po motoru primjetim da te legalna strana ne zanima baš previše, ali imam jedno pitanje na koje bi htio cut realan odgovor, Dal te na tehničkom zajebavaju zbog tih zatamnjenih stopova i toga ili za teh imaš druge?
JosipMarijanovic:
--- Citat: lixtronic - 29 Kolovoz, 2016, 21:00:23 ---Nikad te nisam upoznao uživo Al motorici su ti uvijek bili za pohvalu složeni, od narančastog roxa kojeg si u srednjoj vozio pa sad do runnera Al za onog civica se toplo nadam da imaš neki "ljepši" plan, sve ja to kužim kramica ovo ono i taj đir Al opet bilo bi ga fora vidit u nekoj zanimljivoj kombinaciji boja i felgi... sori na offu, svaka čast za motor super izgleda ;)
P.s po motoru primjetim da te legalna strana ne zanima baš previše, ali imam jedno pitanje na koje bi htio cut realan odgovor, Dal te na tehničkom zajebavaju zbog tih zatamnjenih stopova i toga ili za teh imaš druge?
--- Kraj citata ---
Hahhah marin i tehnicki? Velis i sam da vidis da ga ne zanima bas legalna strana. Nego, koliko bi decko trebao imati novaca da sve skutere registrira?
MarinM:
--- Citat: lixtronic - 29 Kolovoz, 2016, 21:00:23 ---Nikad te nisam upoznao uživo Al motorici su ti uvijek bili za pohvalu složeni, od narančastog roxa kojeg si u srednjoj vozio pa sad do runnera Al za onog civica se toplo nadam da imaš neki "ljepši" plan, sve ja to kužim kramica ovo ono i taj đir Al opet bilo bi ga fora vidit u nekoj zanimljivoj kombinaciji boja i felgi... sori na offu, svaka čast za motor super izgleda ;)
--- Kraj citata ---
Honda je trenutno na pripremi za farbanje,bit ce i ona bomba hehe....
Stavio opruge,felge,sirim bokove itd nemam novije slike jbg
Na tehnicki bas neidem cesto jer uglavnom brzo rijesim motor ali ako idem onda uvijek u rezervi imam serijske dijelove da prode ;D Ni ne otvaram teme za sve skutere, u 4 godine imao preko 40komada,svi bili kante svih sredio i prodao.... uzivancija i zarada u jednom. sad imam 3 aeroxa,icea,tyohoona,rsa i spa da su u voznom stanju, i jos 2 u dijelovima i jos jednog kineza
ante046:
Super ti je cvaja lijepo sređeno, boja mi se dopada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju