Tehnički kutak > Garaža
Sp180 by MarinM
MarinM:
Evo nista vise nego da se pohvalim,kupio sam spa sa kojim je lik uletio po zadnjem u auto.... zguzvan do ibera ali masina ko nova, braking diskovi i plastike dobre posto je dobio udarac u vile direkt a ne po plastikama.... I uglavnom to je ovako izgledalo
I tako skidanje svega nove vilice,nova rama,kiler,far,prednje plastike itd itd
Slozen za meet,znaci tehnicka strana ispravna 100 posto, izgledom kanta hehee
Das frendu dir, jbg nema prakse haha
Rodendan od frenda
I onda boja,moram ja nesto izvuc specijalno inace nebi bio ja, i eto opet homemade farbano na pasnjaku
Folija na far,zmigavce, novi stop smoked koji mi je udjelio speedhunter, on je takoder polirao vilice i deklo svaka mu cast, sija se ko pasu jaja :headbang:
Unutarnje isto nanovo farbane,blatobran,filter sve nanovo sredeno da bude sve ko novo..
I za kraj logike nalazu da ide nadobudno :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Ako tko zeli detaljnije evo yt link pa nek si pogleda ima duplo vise detaljnijih slika i svega(koje cimanje paljenje guma i tako hehe).... Ruckice sam stavio neke stelajuce,presvlacio karbon uricu,itd itd
kos7:
svaka cast, runnera si odlicno upicanio :icon_thumright:
Tomi_ZG:
Kombinacija boja ti je za medalju,ovaj sp mi najbolje izgleda od svih kaj sam vidio za sad,a da nije original boja
Koja je to nijansa? Vuče mi na meni omiljenu gunmetal sivu al vidim da ova na suncu ima primjesu ljubičaste
MarinM:
Hvala hvala ;D A je gunmetal sa perlom zlatne u sebi a u originalu baca na plavo ljubicasto....dobra je boja vjerovatno mi i auto ide u nju :toothy11:
Corector:
Imas dara za igranje s bojama, garant si imao 5 iz likovnog? I ovi smajlici po cesti su dio te kulture :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju