Tehnički kutak > Garaža

Sp180 by MarinM

<< < (3/4) > >>

ante046:

--- Citat: ante046 - 29 Kolovoz, 2016, 23:40:50 ---Super ti je cvaja lijepo sređeno, boja mi se dopada

--- Kraj citata ---
I jel mos ubacit tu par slika od tih skutera sto si sredivao da vidimo malo kad ti dobro ide i svaka cast za projekte samo naprijed!

lixtronic:
Kužim, znači i hondica će bit kako spada, super... roxa si imao reganog pa sam mislio da će i sp u tom smjeru, ugl, previše offa,  ic ćemo đir kad zipaca pokrenem pa da se vidimo i na scoot meetu a ne samo sa autima, jer za aute je dosta slaba ekipa...   :hello:

OUC AIR:
j#bote s ukusom boje tko si ti ovo je fakat predobro

MarinM:

--- Citat: ante046 - 29 Kolovoz, 2016, 23:42:26 ---
--- Citat: ante046 - 29 Kolovoz, 2016, 23:40:50 ---Super ti je cvaja lijepo sređeno, boja mi se dopada

--- Kraj citata ---
I jel mos ubacit tu par slika od tih skutera sto si sredivao da vidimo malo kad ti dobro ide i svaka cast za projekte samo naprijed!

--- Kraj citata ---

stavit cu popodne s kompa par slika aj...

--- Citat: lixtronic - 30 Kolovoz, 2016, 00:48:46 ---Kužim, znači i hondica će bit kako spada, super... roxa si imao reganog pa sam mislio da će i sp u tom smjeru, ugl, previše offa,  ic ćemo đir kad zipaca pokrenem pa da se vidimo i na scoot meetu a ne samo sa autima, jer za aute je dosta slaba ekipa...   :hello:

--- Kraj citata ---

Aerox je jedan jedini skuter kojeg imam od kad sma poceo sa ovime tako da je on prica za sebe,sp je u prolazu jer mi se runner nikako ne svida,visok velik tezak, nikad mi nije sjeo...

Bit ce honda top nadam se hehe,a skuter meet svakako odma na sljedecem :D

Hvalaaaa :D

lixtronic:
sad sam tek vidio video... po kastvu cimaš di nema prometa... onaj potez tamo je živa igraona  :toothy9: tamo sam apriliu svoju učio cimat, nažalost nisam naučio, teška krava 125 kubika + bilo me je trta jer sam onako mjesec dana prije kvalitetno kresnuo na 100+ i nije nikako išlo  :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju