Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
kakve folije te zanimaju,printane(kao sticker bomb)ili folije u boji(npr bijela,plava crna itd)?Mogu ti rijesiti i jedno i drugo.folija ima dosta vrsta i kvalitete,pa najbolje da kazes za sto tocno ti treba pa budem ti dalje objasnio...
Citat: zweitakt - 28 Kolovoz, 2016, 10:53:41kakve folije te zanimaju,printane(kao sticker bomb)ili folije u boji(npr bijela,plava crna itd)?Mogu ti rijesiti i jedno i drugo.folija ima dosta vrsta i kvalitete,pa najbolje da kazes za sto tocno ti treba pa budem ti dalje objasnio...Zasad me zanima sticker bomb, ali da nije predebela i da ima kvalitetan tisak. Da ju se fino moze razvuci preko rubova. Koliko se krecu cijene po kvadratu?
Citat: TotemJam - 28 Kolovoz, 2016, 11:41:01Citat: zweitakt - 28 Kolovoz, 2016, 10:53:41kakve folije te zanimaju,printane(kao sticker bomb)ili folije u boji(npr bijela,plava crna itd)?Mogu ti rijesiti i jedno i drugo.folija ima dosta vrsta i kvalitete,pa najbolje da kazes za sto tocno ti treba pa budem ti dalje objasnio...Zasad me zanima sticker bomb, ali da nije predebela i da ima kvalitetan tisak. Da ju se fino moze razvuci preko rubova. Koliko se krecu cijene po kvadratu?Najbolja solucija je print na latexu(vrsta printera)i uzmes neku avery foliju 7 godisnjuVeci poslovi se pogadjaju po kvadratu,a ovakve sitnice po dogovoru,zovni me na 098/629951 za detalje
Citat: zweitakt - 28 Kolovoz, 2016, 16:22:51Citat: TotemJam - 28 Kolovoz, 2016, 11:41:01Citat: zweitakt - 28 Kolovoz, 2016, 10:53:41kakve folije te zanimaju,printane(kao sticker bomb)ili folije u boji(npr bijela,plava crna itd)?Mogu ti rijesiti i jedno i drugo.folija ima dosta vrsta i kvalitete,pa najbolje da kazes za sto tocno ti treba pa budem ti dalje objasnio...Zasad me zanima sticker bomb, ali da nije predebela i da ima kvalitetan tisak. Da ju se fino moze razvuci preko rubova. Koliko se krecu cijene po kvadratu?Najbolja solucija je print na latexu(vrsta printera)i uzmes neku avery foliju 7 godisnjuVeci poslovi se pogadjaju po kvadratu,a ovakve sitnice po dogovoru,zovni me na 098/629951 za detaljeE super, javim ti/Vam se slijedeci tjedan, trenutno sam u guzvi. Samo da potvrdim da pricamo o istome, ta folija je tipa one jednobojne s kojom se wrappaju auti samo sto se printa na nju uzorak po zelji?
Citat: TotemJam - 28 Kolovoz, 2016, 17:46:58Citat: zweitakt - 28 Kolovoz, 2016, 16:22:51Citat: TotemJam - 28 Kolovoz, 2016, 11:41:01Citat: zweitakt - 28 Kolovoz, 2016, 10:53:41kakve folije te zanimaju,printane(kao sticker bomb)ili folije u boji(npr bijela,plava crna itd)?Mogu ti rijesiti i jedno i drugo.folija ima dosta vrsta i kvalitete,pa najbolje da kazes za sto tocno ti treba pa budem ti dalje objasnio...Zasad me zanima sticker bomb, ali da nije predebela i da ima kvalitetan tisak. Da ju se fino moze razvuci preko rubova. Koliko se krecu cijene po kvadratu?Najbolja solucija je print na latexu(vrsta printera)i uzmes neku avery foliju 7 godisnjuVeci poslovi se pogadjaju po kvadratu,a ovakve sitnice po dogovoru,zovni me na 098/629951 za detaljeE super, javim ti/Vam se slijedeci tjedan, trenutno sam u guzvi. Samo da potvrdim da pricamo o istome, ta folija je tipa one jednobojne s kojom se wrappaju auti samo sto se printa na nju uzorak po zelji? tako nekako,baza je bijela folija namjenjena za ljepljenje na neravne povrsine,a print se radi na HP latex stroju,tip printa je takav da se folija da razvlaciti i grijati,a print ne puca,nego prati razvlacenje