Općenito > Generalno o skuterima

Peugeot Kisbee 50

<< < (4/8) > >>

RunnerSukosan:
Istina je to sto govoris al nekim ljudima ocito smetaa hahaa

robyakarider:
Vjerovatno ovisi i koje ulje se koristi, koliko ćeš smrditi
Za autora teme, si vozio kad 50 4T, to jedva ide naprijed, da se ne zaletis sa kupnjom, najprije probaj voziti ako nisi

Loading:

--- Citat: robyakarider - 16 Kolovoz, 2016, 12:50:15 ---Vjerovatno ovisi i koje ulje se koristi, koliko ćeš smrditi
Za autora teme, si vozio kad 50 4T, to jedva ide naprijed, da se ne zaletis sa kupnjom, najprije probaj voziti ako nisi

--- Kraj citata ---

sto se tice smrada iza auspuha, jednom sam se otrovao sa FXR-om, cijelu vece smo se vozili, pa malo burnout, pa malo zadnji, pa malo ovako malo onako, dosao kuci i skoro zavrsio na hitnoj zbog izduvnih gasova, mozda sam samo ja osjetljiv na to jer opcenito ne podnosim nikakve dimove ni cigarete isl...

nisam vozio 50ccm 4t, vozio sam jače 4t motore, ali sam gledao po youtube neke snimke ovog kisbee-a, koliko to mjerodavno može biti, a moje pitanje da li šta dobijam sa auspuhom se odnosilo i na ono za kolike pare (bez kita) skuter 50ccm 4t moze "normalno" ići...

aragonY:
Biti će da si ti stvarno previše osjetljiv na to. Nisam dosad nikad čuo da se neko otrovao izduvnim gasovima dok je vozio motor haha
Na 4t 50ccm ne vidim nijedno bolje rješenje osim kita 72ccm(poznatiji kao 80ccm) i nema potrebe ni za čim drugim ako se ne želiš razbacivati novcima..

Loading:

--- Citat: aragonY - 16 Kolovoz, 2016, 15:04:02 ---Biti će da si ti stvarno previše osjetljiv na to. Nisam dosad nikad čuo da se neko otrovao izduvnim gasovima dok je vozio motor haha
Na 4t 50ccm ne vidim nijedno bolje rješenje osim kita 72ccm(poznatiji kao 80ccm) i nema potrebe ni za čim drugim ako se ne želiš razbacivati novcima..

--- Kraj citata ---

znam da zvucim kao da kupujem pilu od 5000eura, ali danas i 1250eura da bacim kroz prozor je nepotrebno pa zato hocu dobro da istrazim sta dobijam za taj novac, u sustini ovo bi bio moj prvi motor iz salona...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju